Hezký den, mám jít zítra v 6 ráno na test těhotenské cukrovky. Jak dlouho jste před testem nejedli? Gynekolog mi řekl, že nemám jist ani pít od půlnoci a sestra na odběrech, že nemám jist už od 18 hodin. To si neumím představit takhle dlouho, to mi bude šíleně špatně.
U nás měli v odběrovce napsáno 8 hodin. Pokud předpokládáš, že ti bude po 12 h blbě, zkus se držet co nejblíž svého přirozeného režimu a zároveň dodržet aspoň těch 8 hodin ... Stres zvedá lačnou hodnotu a může zbytečně měnit výsledky.
Šla jsem na 7, od půlnoci jsem nejedla🙂
Já šla na sedmou ráno, večer sem normálně vecerela, ještě sem u telky sezrala tabulku čokolády :D mě řekli ze nemám jist od půlnoci a pit jen čistou vodu.
Od půlnoci. Čím déle budeš n lačno, tím víc ti ta lačná vyleze. Doporučujou od těch 18h nejíst žádné bomby sladké a mastné..ale úplně nejíst až od pulnoci.
První odběr byl v 6:30 a jedla jsem naposled nějakou prasárnu v 21:30. Ale neprošla jsem tak si ze mě příklad neber 😉🤣🤣 teda s tou prasárnou, lačnit 8 hodin stačí
Šla jsem ráno na 7. a jíst jsem neměla od půlnoci..takže jsem se normálně navečeřela a pak už jen pila..
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@ronja55 po večeři cca po 18h nic, jen voda ráno aby tekla krev