Jste tu někdo s očekávaným termínem v březnu 23?🙂
Já mám za sebou první kontrolu v 4+5, další mě čeká 2.8. a to bych měla být 7+4 🙏🏼
ahojky, ano, zatím předběžný termín 20. 3. 23 🙂 , jedno dítě už mám 🙂
A na první kontrolu jdu taky 25. 7. 😀
@berry93 tak to budeme plus minus stejně, mne podle ovulace vychází termín na 17.3. Já na te první kontrole viděla gestacni vacek stáří 4+6 tak mě to uklidnilo ze zatím to je vše v porsdku. Mám za sebou z minulého cyklu biochemko takže jsem strašně vydesena z každé větší bolesti nebo pocitu ze ze mě něco teče atd
Ahoj holky, taky jsem zjistila před týdnem, že jsem těhotná, tak se tu k vam přidám. Teď to vychází akorát 5tt, termín asi 21 3. V únoru jsem potratila v 9tt, tak se teď cítím divně. Před pár minutami jsem našla špinění. Snad to bude v normě.
Zavádím progesteron a kontrola 29.7 , aby bylo už něco vidět.
Mám už jednu holčičku. Narodila se o 2 měsíce předčasně a strávily jsme hodně času v nemocnici. Tak bych si teď moc přála klidnější těhotenství i porod.
Jestli bude všechno v pořádku, tak já, teď bych měla být 6+0. Ale na gyndu jdu až 25.7. mudr má teď dovolenou...🙂
Jinak holky, kdyby jste chtěly, založila jsem soukromou skupinku na fb s termínem porodu březen 2023, budu ráda, když se přidáte...https://www.facebook.com/groups/105641136501440...
Ahojky, mám termín dle dr. 8.3. V pondělí byla kontrola a krásně tlouklo srdíčko ❤️. Další kontrolu mám až koncem srpna a to mám jít i na screening. Snad bude vše v pořádku. Mám za sebou potrat ve 23. Týdnu kvůli vážné vývojové vadě, tak jsem taková nervózní. Doma mám dcerku, která bude mít v září 3 roky.
@janulejean jejda to muselo být tehdy silene tezky
Ahoj. Přidám se k vám 😊 první kontrola byla 11.7. v 6+2tt a ❤️ krásně tepalo. Termín zatím vychází na 2.3.2023 ale ja rodila uz 3x a vzdy 37+ takze uvidime zda neskocim na únor. Další kontrola 8.8 bude utz a odběr krve. Všem přeji pohodové tehulkovani 🤰❤
Já dnes byla kvůli spineni na kontrole a jsem 5+5 a na utz gestacni vacek 9mm ale nic v něm, takže doufám ze za 2 týdny na další kontrole už tam bude embryjko🙏🏼
A jak se jinak cítíte holky?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Já se teda vtírnu, i když termín zatím vychází na 20.2. dle MS 😁 Příští týden mě čeká odběr krve na první screening a utz, tak jsem nervózní a doufám, že bude vše v pořádku 🙂