Termín porodu březen 2023. Má někdo?

mksv
19. črc 2022

Jste tu někdo s očekávaným termínem v březnu 23?🙂

nitii
19. črc 2022

Já se teda vtírnu, i když termín zatím vychází na 20.2. dle MS 😁 Příští týden mě čeká odběr krve na první screening a utz, tak jsem nervózní a doufám, že bude vše v pořádku 🙂

miaelle90
19. črc 2022

@mksv já se hlásím 😊

mksv
autor
19. črc 2022

Já mám za sebou první kontrolu v 4+5, další mě čeká 2.8. a to bych měla být 7+4 🙏🏼

miaelle90
19. črc 2022

@mksv já na první kontrolu půjdu teprve 25.7., teď jsem asi 6+4 🙂

mksv
autor
19. črc 2022

@miaelle90 a už mas děti?

miaelle90
19. črc 2022

@mksv ano, teď čekám druhé

berry93
19. črc 2022

ahojky, ano, zatím předběžný termín 20. 3. 23 🙂 , jedno dítě už mám 🙂

berry93
19. črc 2022

A na první kontrolu jdu taky 25. 7. 😀

mksv
autor
19. črc 2022

@berry93 tak to budeme plus minus stejně, mne podle ovulace vychází termín na 17.3. Já na te první kontrole viděla gestacni vacek stáří 4+6 tak mě to uklidnilo ze zatím to je vše v porsdku. Mám za sebou z minulého cyklu biochemko takže jsem strašně vydesena z každé větší bolesti nebo pocitu ze ze mě něco teče atd

berry93
19. črc 2022

@mksv já mám za sebou před rokem zamlklý potrat a revizi dělohy..tak teď jsem z toho těhu moc šťastná, ale pocitově jsem na tom úplně stejně jako ty..... taky strach z větší bolesti a že ze mě něco teče jiného

kafka01
19. črc 2022

Ahoj holky, taky jsem zjistila před týdnem, že jsem těhotná, tak se tu k vam přidám. Teď to vychází akorát 5tt, termín asi 21 3. V únoru jsem potratila v 9tt, tak se teď cítím divně. Před pár minutami jsem našla špinění. Snad to bude v normě.
Zavádím progesteron a kontrola 29.7 , aby bylo už něco vidět.
Mám už jednu holčičku. Narodila se o 2 měsíce předčasně a strávily jsme hodně času v nemocnici. Tak bych si teď moc přála klidnější těhotenství i porod.

mksv
autor
20. črc 2022

@kafka01 ahoj, moc držím palce aby teď už bylo vše v pohodě 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

susmevem
20. črc 2022

Jestli bude všechno v pořádku, tak já, teď bych měla být 6+0. Ale na gyndu jdu až 25.7. mudr má teď dovolenou...🙂

susmevem
20. črc 2022

Jinak holky, kdyby jste chtěly, založila jsem soukromou skupinku na fb s termínem porodu březen 2023, budu ráda, když se přidáte...https://www.facebook.com/groups/105641136501440...

janulejean
20. črc 2022

Ahojky, mám termín dle dr. 8.3. V pondělí byla kontrola a krásně tlouklo srdíčko ❤️. Další kontrolu mám až koncem srpna a to mám jít i na screening. Snad bude vše v pořádku. Mám za sebou potrat ve 23. Týdnu kvůli vážné vývojové vadě, tak jsem taková nervózní. Doma mám dcerku, která bude mít v září 3 roky.

mksv
autor
20. črc 2022

@janulejean jejda to muselo být tehdy silene tezky

renat23
20. črc 2022

Ahoj. Přidám se k vám 😊 první kontrola byla 11.7. v 6+2tt a ❤️ krásně tepalo. Termín zatím vychází na 2.3.2023 ale ja rodila uz 3x a vzdy 37+ takze uvidime zda neskocim na únor. Další kontrola 8.8 bude utz a odběr krve. Všem přeji pohodové tehulkovani 🤰❤

kapii
20. črc 2022

@mksv Ahoj, taky mám termín v březnu. Vychází to 5. 3. Já už mám za sebou včera druhou kontrolu v 7+2 a už bylo vidět i srdíčko ❤️ Jinak mám ještě chlapečka, který bude mít 3 roky.

mksv
autor
20. črc 2022

Já dnes byla kvůli spineni na kontrole a jsem 5+5 a na utz gestacni vacek 9mm ale nic v něm, takže doufám ze za 2 týdny na další kontrole už tam bude embryjko🙏🏼

kapii
20. črc 2022

@mksv jo, tak ono je to ještě brzo. Za 14 dní už by mohlo být vidět i se ❤️

mksv
autor
20. črc 2022

@kapii doufám 🙏🏼❤️Kdys měla první a co bylo vidět?

kapii
20. črc 2022

@mksv já jsem byla na prvním už 4+4 a nebylo vidět vůbec nic ani ten váček, jen trochu zvětšená sliznice. Dr mi říkal, že je to brzo. Normálně bych takhle brzo nešla, ale měla jsem dole hnusný zánět, tak jsem potřebovala přeléčit.

mksv
autor
20. črc 2022

@kapii aha, já byla 4+5 a už byl gv 2mm

kapii
20. črc 2022

@mksv ono je to jak u koho, hlavně v těch úplných začátcích je ten rozdíl fakt ve dnech, kdy jde něco vidět. Navíc na každé gyndě je jinak kvalitní ultrazvuk.

mksv
autor
20. črc 2022

@kapii no doufám ze za ty dva týdny už bude vidět miminko a bude vse Ok❤️❤️

kapii
20. črc 2022

@mksv držím palce ❤️

mksv
autor
21. črc 2022

A jak se jinak cítíte holky?

renat23
21. črc 2022

@mksv me přestalo bolet bricho a tak nějak jak kdybych ani nebyla těhu, mam strašný strach aby bylo vše v pořádku ale to je v každém těhu. Co ty?

mksv
autor
21. črc 2022

@renat23 ja jsem nesmírně vycerpana, ani ne tolik unavená jako ze bych spala ale proste bez energie, taková hadrova panenka 😀 k tomu občas břicho, občas nevolnost

renat23
21. črc 2022

@mksv to jsem taky měla občas dopoledne uplne se mi podlamovali nohy a neměla jsem vůbec silu. Me pak třeba stačí se trochu najíst a je to lepší

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru