Ahoj holky, tehulky i snazilky 🙂 mela bych byt v 5 tydnu a miluji koupel, bez vany to nejde. Ale bojim se, aby to nemelo blby vliv na mone tehotenstvi. Poprve jsem mela zamlkle tehotestvi a pak samovalny potrat 😢 tak se bojim aby to nedopadlo spatne. Doufam, ze ted uz to vyjde, do tretice vseho dobreho ne? ❤
Aha, tak to se radej fakt vysprchuji, nechci nic riskovat. Po treti uz bych to nezvladla 😔 dekuji ...
Na koupel bych se vyprdla, kor horka jak popisuješ 🙂 a kor po tom co mas za sebou. Take jsem milovnik vany, ale za cele těhu jsem si ji nedala. Taky mam prave ZT, biochem.těhu a těhu po IVF.. vsem rizikovym faktorum se pro klid duse vyhýbám.
Já bych taky teplou koupel vynechala. Nestojí to za to.
Nás gynekolog rika, že sauna a horka voda je spolehliva antikoncepce. A Já na to brala zřetel i po otěhotnění. Hlavně v tom 1.trim.
Ahoj 🙂 Já měla horkou koupel zakázanou u obou těhotenství, takže jak radí holky, moc se nezahřívat 🙂 Jinak gratuluji a moc držím palce, ať to dotáhnete do konce bez komplikací 🙂
Já se koupu celé těhotenství, ale je fakt, že né v úplně horké vodě a vždycky spíš taková rychlovka koupel. Ale pro tvůj klid můžeš vynechat.. Držím pěsti, ať je tentokrát vše v pořádku.
Moc dekuju 😘 vsem! Tak ja ji teda vynecham, co bych pro mimi neudelala, hlavne, ze bude vse v poradku!
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Koupel jako taková nevadí (většinou), ale nesmí být horká, nad 38 st A nevím no, zrovna v tvém případě, kdy už máš za sebou samovolný potrat, bych se alespoň ze začátku koupeli vyhýbala a dávala přednost sprchování.