Teplá koupel v 5tt?

monii007
7. bře 2017

Ahoj holky, tehulky i snazilky 🙂 mela bych byt v 5 tydnu a miluji koupel, bez vany to nejde. Ale bojim se, aby to nemelo blby vliv na mone tehotenstvi. Poprve jsem mela zamlkle tehotestvi a pak samovalny potrat 😢 tak se bojim aby to nedopadlo spatne. Doufam, ze ted uz to vyjde, do tretice vseho dobreho ne? ❤

ninive211
7. bře 2017

Koupel jako taková nevadí (většinou), ale nesmí být horká, nad 38 st A nevím no, zrovna v tvém případě, kdy už máš za sebou samovolný potrat, bych se alespoň ze začátku koupeli vyhýbala a dávala přednost sprchování.

vladienka
7. bře 2017

@monii007 ja som sa kupala az v 2.trimestri, ale doteraz asi len 4-krat, brusko vonku a nie uplne horuca voda..prvykrat som citila ze mi to nerobi uplne dobre.. a tiez som milovnik horucich kupelov 🙂 ale mimco je prednejsie

monii007
autor
7. bře 2017

Aha, tak to se radej fakt vysprchuji, nechci nic riskovat. Po treti uz bych to nezvladla 😔 dekuji ...

lenusaak
7. bře 2017

Na koupel bych se vyprdla, kor horka jak popisuješ 🙂 a kor po tom co mas za sebou. Take jsem milovnik vany, ale za cele těhu jsem si ji nedala. Taky mam prave ZT, biochem.těhu a těhu po IVF.. vsem rizikovym faktorum se pro klid duse vyhýbám.

johnirvingfan
8. bře 2017

Já bych taky teplou koupel vynechala. Nestojí to za to.

johnirvingfan
8. bře 2017

Nás gynekolog rika, že sauna a horka voda je spolehliva antikoncepce. A Já na to brala zřetel i po otěhotnění. Hlavně v tom 1.trim.

lussi
8. bře 2017

Ahoj 🙂 Já měla horkou koupel zakázanou u obou těhotenství, takže jak radí holky, moc se nezahřívat 🙂 Jinak gratuluji a moc držím palce, ať to dotáhnete do konce bez komplikací 🙂

rickym
8. bře 2017

Já se koupu celé těhotenství, ale je fakt, že né v úplně horké vodě a vždycky spíš taková rychlovka koupel. Ale pro tvůj klid můžeš vynechat.. Držím pěsti, ať je tentokrát vše v pořádku.

monii007
autor
8. bře 2017

Moc dekuju 😘 vsem! Tak ja ji teda vynecham, co bych pro mimi neudelala, hlavne, ze bude vse v poradku!

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru