Tehulky taky tak mlsate jako já? :O poslední dobou jsem víc ve stresu,tak mlsam asi i víc ☹ Ma otázka zní... Bojite se zakusku kupovanych v obchodě? Já teda ujizdim ted na Kinder Pinqui nebo Kinder mlecnem řezu, tak to si říkám,ze se snad bát nemusím :-\ ale občas zajdeme s dcerou a s manželem do cukrarnicky a nacpeme si bříška 😀 Krásný sladký den! 😉
Nemlsám, nechci se po porodu mlátit do hlavy, že mám 15kg navrch.
Mlsala jsem hodně od porodu, teď je to skoro půl roku a skončila jsem se sladkým. Od tohoto pondělí držím takové zdravé stravování. Člověk se uspokojí když to sladký sní, logicky, protože mu cukr vystřelí nahoru, ale po čase ta křivka klesne dolů a člověk se cítí blbě psychicky. Nejlépe, když se ta glykemická křivka drží stále v jedné rovině 🙂 to znamená nehladovět a nepřežírat se. Když jsem "žrala" sladké, tak jsem mívala nervové psychické stavy z dětí a pořád jsem si myslela, jak mě ta čokoláda pomáhá a ono mi spíš škodila. Teď jsem bez sladkého, vařím celkově zdravěji, večer saláty a cítím se jako znovuzrozená. Už ten pocit, že člověk něco dokáže 😉 No a když si pak výjimečně za odměnu dáš něco nezdravé (třeba ten výlet s rodinkou) - chutná to božsky! 😉
Mlsala,a jak 🙂 Nebála jsem se ničeho,neřešila jsem.Snad jen tatarák bych v těhotenství měla strach.A kila navrch jsem neřešila.Do roka byly dole po prvním porodu.Po druhém jsem skoro půl roku,a těch 5kg bych ještě shodit chtěla 😉
Mlsám, kdy jindy si můžeme dopřát opravdu si cpát bříška než v těhu? 😀 Já ujíždím na oplatce MILA, za den tak 2-3...v cukrárně si taky dávám zákusky, ale dávám si pozor na šlehačkové dorty, jinak si myslím, že to je úpně v pohodě 🙂
Já včera snědla gumáčky Mixle pixle na posezení...
když mám na něco chuť tak si to dám - pokud to je samozřejmě doma 🙂 zákusků v obchodě se teda nebojím 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Mlsám každý den, protože miluji sladké. Zákusky kupuji jen ve dvou cukrárnách, kde vím, že mají vše čerstvé, protože tam chodí mraky lidí a večer už nic nemají. 😉 Jo a taky si hodně peču doma, mňam 😀