Dobrý den. Zajímalo by mě,zda je možné aby dítě ""chytlo" geny nového partnera? Přesněji: otěhotněla jsem s bývalým přítelem,ten se na nás vykašlal a já v průběhu těhotenství našla nového partnera se kterým jsme měli normálně pohlavní styk a jelikož jsem již těhotná byla tak jsme si nedávali pozor a ejakuloval normálně do mě .Nevím jak jinak to napsat :D Je možné aby můj syn měl geny nového partnera???
@boruvkam23 ???Nevím, zda-li si děláte srandu nebo to myslíte vážně. Vzniklé embryo má genetické informace od rodičů - "zploditelů" - do něj se již žádný gen nedostane.
Největší kravina co jsem slyšela.
Jaká kravina! Jen se ptám,tak si nechte blbí poznámky. Dik
🙏
@boruvkam23 Ono by stačilo si prostudovat nějakou literaturu nebo třeba projet internet. Ona ta "kravina" je fakt zajímavý dotaz v dnešní době 🙂 , kdy je k dispozici spousta zdrojů informací a tohle je běžná informace v oblasti genetiky - probíráno na SŠ a gym.
Tak jsem hloupá no a co!!! Spíš bych za to byla ráda . Vůbec nevíte čím jsem si prošla,tak mě mějte za hloupou nafuko. Ten Nick Vám plně sedí!Nashle!!!
@boruvkam23 JO, to je podle hesla, že na blbý dotaz blbá odpověď 😎
@boruvkam23 Buďte v klidu. Jsem zvyklá odpovídat ještě na "blbější" dotazy - jsem učitelka, ale nemá smysl se přeci rozčilovat. Můžeme Vás všechny ubezpečit nebo zklamat tím, že miminko má genetickou informaci Vašeho vajíčka a spermie bývalého partnera. To vzniklého zárodku se jiná gen. informace dostat nemůže - možná to umějí v laboratořích a hned v prvních hodinách po oplodnění.
@boruvkam23 cim jste si prosla? Ze vas expritel jako tehotnou opustil? Boze, takovych je....
Tady je presna ukazka toho, jak jste zenke zle a mozna jeste hloupejsi nez sam dotaz. Slecna se jen zeptala, mozna na blbost ale nemusite ji hned urazet. Chytrolinky 😉
@absintka19 a ty treba jsi dalsi na rade...
někomu není z hůry dáno no...😲
@hop_ita tak utcite 🙂
tak to jsem se po ránu pěkně pobavila :D ..
Jako že se to miminko "nakazí" novým genetickým materiálem? 😀
Ne, rodiče jsou vždy dva (otec, matka). Tohle by bylo slušný sci-fi. Víc informací jistě vyhledáš v učebnici základní školy (bez urážky, myslím, si, že v tomto případě je učebnice SŠ nebo dokonce vysokoškolská skripta rada úplně mimo 😉 😀).
Do budoucna by bylo fajn, tuhle oblast života líp prostudovat - jednak kvůli tobě, aby jsi věděla a by jsi nebyla k smíchu sama sobě i novému partnerovi 😉
Zajímavé je, že jak se dělají děti ví každý... 😒
Tak pres caru to je, ale to i to, ze tato budouci maminka zlehcuje problemy tazatelky a v podstate se ji vysmiva. O tom, ze ani nevi, zda je to skutecne ten jeji problem, ani nemluvim. Trochu necitlivy a cynicky a je uplne jedno, jak hloupej dotaz tazatelka polozila.
A navic, ji to prece prijde uplne v pohode, tak by ji nevadilo, kdyby ji partner v tehotenstvi opustil, ne? "Boze, takovych je" .... 🤐
jestli to čte bývalý partner, tak se plácá do kolen 😀
admini zase natrolili.
1. takovych vymyslenych prispevku tady je...
2. nevim co myslite 'zlehcuju' a dobre vychovat dite i bez partnera maminky dokazou zvladnout, neni to zadna tragedie, proste se to stava...a netvrdim ze je to v pohode ale ze se to stava
3.prat opusteni je od slecny nevhodne, to zde nikdo nikomu nepreje...vypovida to o cloveku
4.opakuji, je to fake profil i dotaz a deticky se zde bavi, takze cynicka budu 🙂
5.tazatelka ze sebe udelala hlupaka sama, hlavne ze vi jak se 'delaji' deti
Dnes v dobe internetu na kazdem rohu bych se za takovy dotaz stydela, tak se tazatelka nesmi divit ze se ji zde smeji 🙂
Vsem krasny den 😝
@astyna kdyby jen do kolen 🙂 myslim ze i o nevo vys 🙂 🌹
Skoda ze ta slecna neex. Chtela bych ji potkat 🙂
@journals ne to si rozhodne nemyslim. Nikde neni psano, ze ji to preju a uz vubec to tak neni mysleno. Je to pouze narazka na jeji poznamku, ktera je podle me velmi cynicka a jak pises, pres caru. Ona totiz ta tazatelka je taky nastavajici maminka, kterou partner opustil. Tak bud te lasky a neprekrucuj moje vyroky.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ne