Těhotná hned v dalším cyklu po šestinedělí po revizi

brunetkavalery
16. únor 2016

Ahoj maminky a snazilky , prosim Vas o rady a vase zkusenost: jsem tehotna hned 2.mesic po revizi, ZT v 9.tt..oba jsme zdravi, je nam 30 let, prvni dite. Dopadne to dobre? jake jsou Vase zkusenosti? Dekuji

pt1981
16. únor 2016

Ahoj, mne rekli, ze mame pockat pul roku od revize, nez se da telo dokupy. Porad se se svym gynekologem, ale myslim, ze si te pohlidaji a bude vse ok. Drzim pesti.

twoangels
16. únor 2016

Já jsem měla po revizi jen jednu MS a pak hned otěhotněla a máme zdravého chlapečka 🙂 Držím pěstičky!

ssandy
16. únor 2016

Nebyla jsem tehotna hned po revizi, ale mela jsem revizi, pak 2SP kolem 9.tydne, otehotnela jsem hned v dalsim cyklu a mame krasnou zdravou holcicku, je mi 30.Bud v klidu, telo vi, co dela.Urcite to ted vyjde.

veruska007
16. únor 2016

Ahoj, v pohodě. Také jsem to tak měla a znám spoustu maminek, co otěhotněly před či hned po šestinedělí.

lenbenn
16. únor 2016

Ahoj, my to zkusili hned po prvni MS , ktera se dostavila po peti tydnech revize. Zamlkle tehotenstvi, navic trojcatka....v 10. tydnu revize a i kdyz to byl vetsi zasah do organismu, ted jsem ve 20.tt a vse v naprostem poradku...Doktori sice doporucuji aspon tri mesice pockat, ale zadna zenska nevydrzi cekat 😉 a tak mi to i rekla znama sestricka....takze se snazte byt v klidu, urcite to dopadne dobre 🙂

grandfina
22. bře 2016

Ahoj, koukam, ze jsi 11.tt jsem skoro stejne. No ja byla na revizi 21.12. Po ZT. Lekar doporucil 3-6 mesicu pockat na dalsi tehotenstvi. Pocitala jsem s tim, nechtela jsem nic riskovat, pak prisla jedna vasniva noc 10.1. A pocali jsme 🙂 takze asi 20 dni po revizi...lekar nebyl nadsen, ja byla v soku no a ted uz jsem 12tt a vse vypada v poradku 🙂

mercedesse
22. bře 2016

Mne moje dr na rozdíl od tech v nemocnici řekla jít do toho po první MS. Je pohnojeno. A tak jsme to zkusili. První měsíc nic a druhy tehu a dnes je mu pět let a je to pěkný číslo.

ojo
22. bře 2016

určitě to dopadne dobře 🙂 já otěhotněla hned 3.měsíc po revizi a už mám doma 3.měsíčního uzlíka 🙂

rady doktorů jsou různé, někdo radí počkat půl roku, jiný řekne vyčkat na jednu MS...můj dr. říkal, počkat tak ten jeden až dva cykly....6 měsíců je až zbytečně moc, protože jak se říká, je už "pohnojeno", tělo má přepřípravu a fazolka se snadno uchytí 🙂 držím palce

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru