ahoj holky máte náké skušenosti s otěhotněním po dvou císařích.mám dva císaře a ještě bysme chtěli s manželem další ale nevím mám s toho docela strach.slyšela jsem že už je to velmi ryzikový 😠
Pravda, že se to říká....ze svého okolí nikoho po 2 CŘ neznám...(ale podívej se třeba na Victorii Beckhem 🙂 A to má ty děti s poměrně dost malým časovým odstupem..Ty poslední 2 snad po roce..)
A co doktor, ten by ti neřekl víc???
Určo se poraď s lékařem,ale známá má i 3 dítě po císaři...jen ji více sledovali...
Ahojky, podívej se na stránky www.rodina.cz, císařský řez, jsou tam maminy po 3 císařích i dokonce po 4
tak to nevím ale asi to skusíme.hold se to bude vic hlidat.ale nevím jestli se to ještě povede ale pokud jo tak budeme radi.
No my taky původně chtěli 3 děti...Ale to jsem netušila, že už to první bude muset přijít na svět císařem... 😖
kalo a ty máš jedno mimčo nebo dvě a obě císařem 🙂
Holky nezoufejte já vážně znám aminky co mají děti 3-4-císařem. Bohužel jsou pod větší kontrolou a doktoři se k tomu staví skepticky, protože často mají strach o rodičku. Držím Vám všem palce ať je to vše jen pozitivní. 🙂
marti dík snad do toho půjdem já mám teda větší strach než můj manžel.ale to je asi normální
ahoj holky, ja jsem po 1 cisari... vzdy jsem chtela deti brzy za sebou , ale doporucili mi pockat minimalne 2 roky s dalsim pocetim - ostatnim rikali rok nebo vubec nic 😒 tak mam dost strach, ze bych otehotnela moc brzy...
vzdy jsem chtela hodne deti, ty 3 urcite, tak za par let to tu budu asi resit taky, diky, ze jste me uklidnily, ze znate par maminek po 3 cisarich 😉
ahhoj lado já jsem po 2 císařích. a docela dobrý ještě chceme jedno
Čau holky,taky znám dvě maminy po 3 sekcích a bylo vždy všechno v pohodě. 😲 🙂
Ahoj holky, ségra má tři krásné děti a je po 3 císařích a vše v pohodě, 🙂 záleží individuálně na každé z nás, jak bude vše probíhat. Já bych se poradila s lékařem a když by bylo vše o.k. rozhodně bych do toho šla 😉
moje sousedka je po dvou císařích a chtějí ještě třetí a to bude také císařem,doporučili jí ale 5let počkat
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Často se o tom ,luví,a le mám ve svém okolí maminky co mají 3dítě a jedna dokonce 4. poraď se s lékaři co bylo závažné a veoducí k císaři. klidně i s více doktory. 🙂 držím pěsti.