Holky, minuly mesic jsem si prosla biochemickym tehu. Jelikoz jsme v peci IVF centra, tak jsem tam byla na kontrolu a v půlce mesice nebyla videt zadna ovulace. Rikala, ze byt nemusi a ze pristi mesic zkusime prvni embriotransfer.
Sex byl jen na velikonocni nedeli a MS mela prijit uz v patek, ale neprisla. Spozdeni mam teda 4 dny s tim, ze ovu nebyla v pulce mesice... No ale nevydrzela jsem to a testla jsem se. A neco malo vidim. Jen nevim, jestli se mam radovat nebo ne...
Být tebou, neraduji se ještě. Tohle je něco tak slabého, že bych to brala zatím spíš za negativní.
@katka22688 dekuji ❤️ uvidíme teda. Ja bych byla opravdu nejšťastnější.
@monii007 Je to tam, moc přeju ať sílí 🍀 já měla taky biochemko, a měsíc po potratu jsem otěhotněla znova, a mám z toho 11 měsíční holčičku 🙂
@alilali Tak jestli byl styk na velikonoční neděli, tak dálnici ještě čekat asi nemůže 🙂
@klokanka31 dekuji za naději ❤️
@klokanka31 to je pravda. Ja vim 🙈 jsem marna... Ale moc bych si to prala 🙈
@monii007 Já tě chápu 🙂 Zkus za dva dny test znova a uvidíš... Ale jednou to už určitě musí klapnout 😉
@klokanka31 zkusim 😊🙏v patek musim, abych vedela, jestli si mam pichat a pokracovat v lecbe nebo ne. Proto testuji uz ted 🙈 a dekuju.
@klokanka31 neříkám, že má vidět dálnici, ale tohle je negativní test.
@alilali Duch tam je, to nemůžeš popřít. Když holky testují brzo, duchy mají taky...
@monii007 Jj sílí, moc gratuluju 🍀
@klokanka31 dekuji ❤️ ted jen aby bylo vse v poradku.
@monii007 Krásná dálnice 🍀
@klokanka31 tak myslis, ze to bude v poradku 🙏? Uz mam nervy. Jenom cekani v tom těhotenství 😄🙈
@monii007 Určitě to je v pořádku 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@monii007 vypadá to nadejne, mohla byť ovulácia později (taky jsem to tak měla)... Ako každá ti napíše umelej test za dva dni... No znám to podľa seba (dělala jsem každý den). Držím silno palce no vypadá to veľmi pekne, ani loviť nebolo třeba 🍀🍀🍀