Ahoj holky. Po 14 dnech čekání (kdy jsem si pravidelně dělala testy, které krásně sílily), jsem byla minulý týden u doktora, který těhotenství potvrdil, na ultrazvuku byl vidět žloutek a malý útvar přímo na něm. Akorát bych podle poslední MS měla být v 6. týdnu, a to se panu doktorovi nějak nezdálo. Včera jsem byla po dalším týdnu na kontrole u jiné paní doktorce, která zjistila, že za ten týden plod vůbec nevyrostl, což by správně růst měl a pokud by to byl 7 týden, mělo by být vidět i srdíčko a řekla mi 2 varianty, co se mohlo stát. První je ta nadějná, že ovulace a tedy i oplodnění proběhlo později, tudíž je to mnohem mladší těhotenství a nebo ta špatná varianta, že je tam něco špatně a plod se proste nevyvíjí. Řekla mi, že tomu dáme ještě týden a pak se uvidí. Pokud to bude ta druhá varianta, která je podle doktorka bohužel nejvíce pravděpodobná, přestanu zavádět Progesteron a plod sám odejde a pak se můžeme hned snažit dál. Já vím, že to se prostě bohužel běžně stává, někomu i několikrát, ale je to prostě strašný a nejde z toho nesmutnit, nestresovat se, co bude..
Dnes jsem si zkusila udělat test, který ukáže i týden těhotenství a ukázalo mi to 3+, tak co to tedy může znamenat?
Prosím, máte s tím někdo taky zkušenosti a jak to u Vás dopadlo?
Testy ti odpovedi jiz nedaji. Bohuzel je nutne opravdu vyckat.
Úplně ti rozumim. Mě v 10 týdnu nemohla malou najít a 15 minut hledala a už chtěla říct ze asi nic ale pak něco zahledla a ze to zatím necháme a mám přijít za 2 týdny. Musím říct ze to byly neskutecne dlouhé 2 týdny a i když každý říkal, nemyslí na to, tak to vážně neslo. Posílám sílu a ať to čekání rychle uteče.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@adelkl29 test vám ukázal že v těle se zvedá HCG což je ok teď záleží zda se i to ostatní bude na dobre cestě teď je to 50/50 tělo ví samo co je teď nejlepší uvidíte co za týden na kontrole testy vám nic neukazou jak to bude / nebude ...