Od kdy jste začaly mazat bříško? Čím? Měly jste i tak strie?
Nemazala jsem ničím, občas klasika nivea a nemám ani jednu ze 3 těhotenství. Je to o genetice
Já jsem nemazala vůbec a strii nemám žádnou, to je podle mě hodně individuální.
Mazala jsem jak prdlá vším možným a z obou těhotenství strie mám. Genetika je svině, plné břicho strií máme už po několik generací
První těhotenství mazala strie jsem měla, druhé nemazala strie jsme měla taky nebo spíš mám 😀
@anonymous_ka hlavně olej se musí dávat na vlhkou pokožku a to spousta lidí nedělá, potom není jeho použití efektivní až kontraproduktivní.
Weledou olejíčkem, pomáhalo to. Pak jsem přestala a břicho mi popraskalo a teď se mažu Weleda máslem ale strie mám z předešlého těhotenství 🤷🏻♀️
Začala sem mazat od začátku .. nejen břicho … mazala jsem obě těhotenství stejným elastique… první nic .. druhy dva týdny před porodem (vlastně už v termínu) me popraskalo břicho.. tak jsem začala mazat weledou olejem … a mazala jsem ještě půl roku po porodu. Věřím ze se třeba lip ztrati 🤣🤣přiznávám se, ze druhy těhotenství jsem přibrala o 5kg víc než V prvním
Mazala jsem olejem od nobilis tilia, obecně jsem zvyklá se o kůži starat a strie nemám
Mazala som v oboch tehotenstvach od zaciatku do konca a strie mam vsade 😑 Moja mama mala tiez vela strii.
Začala jsem mazat tak v 6. měsíci a používala jsem tohle: https://www.notino.cz/palmers/pregnancy-cocoa-b...
Strie nějak nemám, asi je to i geneticky.
Je to hodně individuální, já se mažu pořád už od puberty klasika telovym krémem, jak už jsem měla větší břicho, koupila jsem si elastik Q a za celé těhotenství ani jedna strie. Až po porodu, skoro vsechny kila jsem nechala už v porodnici a strie se objevili ale na stehnech
Podle me tim mazanim to ovlivnis tak z 10%, zbytek je genetika 🤷♀️ Ja patrim k tem stastlivcum, ktere se nemazaly vubec a nikdy jsem nemela zadnou strii (tri tehotenstvi). Mam stesti v tech genech a pak hodne piju odkakziva - minimalne 3l za den, spis 4 l vypiju urcite. Plus stavnate ovoce a zeleninu. Tak to take ovlivnuje elasticitu pokozky. Otazka je, zda "zasadne" nebo "trochu" 🤷♀️
Jsem 8 měsíců po porodu a pořád mám na břiše a na prsou strie. Doporučili byste mi nějaký krém?
Mazala jsem Mama tělový olej bio sléz z DM. U obou těhotenství. Strie nemám. Tedy tam, kde jsem mazala 😅🤦♀️. U prvního jsem hodně přibrala a bohužel jsem nemazala stehna a zadek, tak tam mám strie, ale na břiše nic 😁. U druhého jsem mazala pro jistotu stehna, zadek, břicho i paže 😊. A dopadlo to dobře.
No, já mám na prsou a na břiše. Je zajímavý, že až po porodu se objevily, v těhotenství nic. Tak já to zkusím, jestli se to dá ještě zachránit, díky. :D
Holky, tak už přes týden používám tohle https://www.notino.cz/notino/spa-collection-mas... a je to úplná pecka. Na strie i na celulitidu, akorát to na začátku není moc příjemný, ale pak si zvyknete. Za mě je ale důležitý výsledek 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Mazala jsem tuším ElastiQ a potom různými olejíčky. Ale ne úplně pravidelně. Byla jsem těhotná 3x a strie nemám ( resp. mám,ale z mnohem dřívější doby)