Dobry den, chtela bych se zeptat, zda je tu nekdo, kdo otehotnel 3 mesice po porodu????????? Pripadne i po SC?
Diky za odpovedi.....
kaleilah -JOOOOO? A tehotenstvi v poradku? JA jsem mela ted naposledy sc, kvuli abrupci placenty.
A ted se mi zda, ze na testu je duch //......pockam za par dni.....MS nemam, kojim takze se nemam podle ceho jineho orientovat.....Miminko mi nevadi.......ale zvlastni pocit tohle..no uvidime
Joo vlastne, mela jsem neco jako MS.....Asi pred 3 tydny...ale ja si prave myslim, jestli to nebylo implantacni krvaceni, pac atk zadna.....
Já jsem otěhotněla 3 měsíce po porodu císařem. Rodit mám za 2 měsíce, tak uvidíme, jestli to pak přežiju 😀
ivaanka- a porod bude zase sc? nebo te nechaji normal?
Tchýně otěhotněla 3 měsíce po porodu, manža je na konci srpna a švagrovka v půlce září následujícího roku 😀
Co se týče SC tak radí počkat minimálně rok, kvůli regeneraci....
@ivaanka ahoj, jak dopadl druhý porod? taky císař? mám totiž asi ten samý "problém" 😀
@nikissek28 ahoj,porod dopadl dobre, byl to zase cisar, tentokrat planovany. Vse uplne v klidu a mladsi bude mit za tyden rok 😉
@ivaanka super, děkuju 🙂
Moje ségra má kluka 7.8. a holka 18.7.po necelém roce.Oba porody spontální děti vpořádku a matka v pohodě.Dnes už sou skoro dospělý.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
otěhotněla jsem 4 měsíce po porodu...