Ahojte, zajimaji me Vase zkusenosti, zda ho nektera mate a co se do nej da vse zapisovat a jestli ma vubec smysl si ho porizovat. Diky za vyjadrení 🙂
Jestli myslíš tu knížku, tak jsem si ji v sobotu prohlížela v knihkupectví a moc se mi nelíbila. Povídání pěkné, ale moc se mi nezamlouvalo, že tam jsou kolonky na to, co tam vpisovat (jako jídelníček před snažením a v těhu, kolik máme peněz a jak si myslíme, že budeme hospodařit po porodu, proč jsme se pro mimi rozhodli a co od toho očekáváme..), takové divné mi to přišlo. Psát deníček si budu, ale podle sebe.
Pro upresneni ano myslim hlavne tu knizku, ale rada se necham inspirovat i jinymi navrhy....chtela bych si zacit neco psat, jen nevim, jak presne do toho...asi proste napisu kazdy pocit 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Já ho mám, psala jsem si ho od doby, kdy jsme se o mimi začali snažit 😉 , zapisovala jsem vše - pocity, prohlídky u doktora i to, co jsme dělali atd., psala jsem si ho do počítače, takže jsem vkládala i fotky, naskenované zprávy od doktora atd. KOnčí popisem porodu až do té doby, než se malá narodila. Teď pokračuju v psaní nového deníku od narození Julinky 🙂 .. chtěla bych ho Julince darovat, až bude větší, ať ví, jak to všechno mamka prožívala ... pak si s ním může dělat, co chce 😉