Těhotenské vaření. Co si dáváte dobrého?

ircza007
5. led 2021

Pojďte se inspirovat, co si vaříte dobrého, zdravého a jaké máte chutě. Sdílejte osvědčené recepty na oblíbená jídla vašich dětí nebo vás.

ircza007
autor
5. led 2021

Syn do dvou let snědl snad všechno, co jste mu dali na stůl. Ve dvou a půl letech se to zlomilo a aktuálně máme období všechno suché. Suché těstoviny, suchou rýži, suché brambory i palačinky chce suché. Občas pomůže, když ho krmím, ale to si ho nechci moc naučit, když čekáme přírůstek a taky půjde brzy do školky.
Copak dneska vaříte? Já dostala chuť na rajskou polévku s rýží, takovou tu jako z jídelny 😋

malenka3
5. led 2021

Je tady na to super skupinka (ne přímo pro těhotné, ale na vaření), tak se tam přidej.

Co pořád vařit, aneb recepty a tipy nás žen 🙂

klokanka31
5. led 2021

@ircza007 Já těhotná už nejsem, ale vařím boloňské špagety 🍝🙂

nanyh
5. led 2021

My dnes aglio olio a zítra koprovku🤗

janule1940
5. led 2021

My dnes kruti vývar se zeleninou,masem a růžovými nudlemi(nestíhám dnes vic🤣),včera losos s bramborem a ledovým salátem,dynovy krem s červenou čočkou a kokosovym mlékem,predevcirem cizrna na paprice s testovinou,jinak mame rádi veškeré krémové polévky-zelenina,lustenina a kokosové mléko,zalite vývarem a rotmixivane na krem,k tomu oprazena semínka nebo krutony z kvaskoveho chleba.zbytky zuzitkujeme vzdy na nějakou omáčku na spagety.super jsou i bananove livance bez mleka a vajec (mame abkm)s domácími povidly.

sajul
5. led 2021

Krůtí vývar s jatrovou zavářkou a peču stehna na bramborech a mrkvi s cibulí. Na další dny mám v plánu rizoto.

michaela1990xx
5. led 2021

My dnes gratinovane brambory.

ircza007
autor
5. led 2021

@malenka3 Děkuju, já jsem hledala a nenašla, tak já se přemístím tam ☺️

ircza007
autor
5. led 2021

@janule1940 Mňam. Já mám moc ráda cizrnove kari s kokosovým mlékem, to si delavam dost často.

barulina
5. led 2021

Ja dnes kvetakova polwvka a vepr. Maso na nudlicky s ryzi. O vikendu byla sekacka, a mam chut na plnsne knedliky svestkama

ircza007
autor
5. led 2021

@barulina Hmmm a posypané mákem 😍😋

barulina
5. led 2021

@ircza007 ha nejradeji se strouhanym tvarohem, cukrem, zalite rozpustenym maslem

hasara33
5. led 2021

@ircza007 já jsem si v těhotenství nejvíc pochutnávala na dušené mrkvi na cibulce a másle a k tomu šťouchané brambory s pažitkou a petrželkou 😋😋 a pak také špagety s rajčatový omáčkou (osmahnutá cibulka na ghí, na to pasírovaná rajčata a nastrouhaná mrkev na jemno, povařit a nakonec přidat bazalku a parmazán) 🙂

ircza007
autor
6. led 2021

Já chtěla včera k večeři nejdříve vepřo knedlo zelo, pak maso na hořčici a nakonec jsem uvařila maso na kmínu s bramborem 😀 Dnes buď dělat pomalu pečený hovězí pupek a asi domácí hranolky.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru