Jaké máte zkušenosti s těhotenskýmy testy mě sice vyšel negativní, ale příznaky mám jako pozitivní nateklá prsa časté chození na záchod a ještě se k tomu dodalo vypadávání vlasů jen hlavně chci vědět jestli byli přesně nebo se i zmilili
Já měla vždy den po vynechání menstruace test pozitivní, ale myslím ,že se má v případě ,že je negativní zopakovat za další dva dny.
Jinak kdxuz si něco moc přejeme,hlava se na to upne a vsugesce je pak úplně normální...
No možná je to tak že si to moc přeju
@evikmiluna8 Mě nikdy těhu test neukázal falešně pozitivní výsledek nebo naopak negativní. Když jsem byla těhu, výsledek byl pozitivní. Za mě jsou nejlepší od mamatest.
Test pro me vždycky spolehlivý. Tyhle příznaky můžou být stejně dobře opožděná MS. Když už jsem byla fakt tehu tak jsem zezacatku nemela priznaky skoro žádné.
Já měla pozitivní testy už před termínem ms
Take tak..bud jsem mela pozitivni test a byla tehotna nebo negativni a nebyla..
A nejsou od sebe moc daleko? Ja už jsem ho zahodila a zkusím znovu třeba zítra 😊
@evikmiluna8 mě se slabě pozitivní test ukázal až 13. Den po opožděné MS. A nějaké 3 dny vůbec proužek nesílil. Falešně pozitivní ale nikdy nevyšel. Testy byly od mama testu a clearblue digi
Jj vidím i bez zvětšení 😁 ať sílí a neslábne ✊
@kaca21 také vidím bez zvětšení 😉
Podle mě sílí!!!🌹
Potřebuji poradit mám 5 dní zpožděnou menstruaci už jsem si myslela že jsem těhotná mám příznaky jenže dnes jsem začala špinit test před 5 dny negativní v den menstruace můžu být i přesto těhotná?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Zalezi, kolikaty den cyklu jsi🤷♀️ Ale pokud uz mas po terminu ms, tak zpravidla uz tehotensky test ukaze pozitivni vysledek, jsi-li tehotna. Ona psychika je mocna a vsugerovat si tehotenstvi je strasne snadne.