Zdravím.
Máte zkušenosti s těhotenskými tampony?? Jsem 7tt a jedeme na dovcu a ráda bych se koupala tak jsem našla toto na internetu ale ráda bych nějaké zkušenosti??
Osobní zkušenost nemám... Ale tak záleží kde se budete koupat... Mně při prvním těhotenství doktor říkal, že v kontrolovaných koupalištích, čistých řekách a nebo v moři je to v pohodě. Že je lepší bez tamponů, že tam se akorát množí bakterie... Tak jsem si je nakonec nekoupila a v pohodě. Po koupání jsem se vždy osprchla a převlékla... A nic mi nebylo. (Musim tedy podotknout, že jsem nikdy netrpěla na záněty a tak).
Mně doktorka taky řekla, že nemám tampony používat, mám se koupat bez ničeho, tak to tak dělám 🙂.
Mně doktorka řekla, že si je mám koupit. Používala jsem je. Nevím, jestli to k něčemu bylo. Těhotenství bylo v pohodě. Rodila jsem v horkém létě a každý den jsem byla v bazénu.
Koupat se budu v zahraničí v bazénu u hotelu a nebo v moři ..teda možná no 🤷
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Lékárnice mi řekla že mám být hodně opatrná s nimi tak se teď docela bojím 🤷 ...