Těhotenské chutě. Kdy vám začaly a skončily?

20. kvě 2021

ahoj všem.. kdy vám začaly a skončily těhotenské chutě.. u prvního syna jsem to měla až tak koncem tj 5-7 měsíc, do té doby mi bylo blbě.. teď, mi je skvěle a pořád bych žrala..ale mám chuť na zeleninu a ovoce, což normálně jím v celkem velkém množství takže teď se to ještě zdvojnásobilo =D nemůže mi to uškodit že ne..?

kacio
20. kvě 2021

Ahoj. Ja to mela podobne, ovoce a zelenina po kilech. Vubec jsem nemela chut na sladkosti coz se pak bohuzel projevilo po porodu... to jsem zase jedla jen sladkosti hlavne cokolady a susenky 😖
Jinak zadne extra chute jsem nemela.
Urcite to neuskodi 🙂

michaelarousova
20. kvě 2021

Ja je mela od cca 4 mesice kdy mi zaclo bejt lepe a trvaly az do konce😂a dost se stridaly..nejdriv kysele pak palive pak frcela zelenina a nakonec nanuky a meloun😂

95newmommy2020
20. kvě 2021

Buď rada. To určitě neublizi naopak. Já jedla od 6 měsíce denně nejakej mekac, kfc, tunu koblih, pila jsem denně velkou flasku Coly. A je taky v pohodě. :D

klokanka31
20. kvě 2021

Já cca od 7 měsíce, měla jsem takové etapy, že jsem jedla pořád jen meloun, pak zas jahody, no a ve velkém točenou zmrzlinu.

klokanka31
20. kvě 2021

A v 9. měsíci jsem se mohla utlouct po kávě.

autor
20. kvě 2021

jako od začátku jsem potřebovala po ránu skleničku ledové coly, ale hlavně teda to ovoce a zeleninu.. říkám si jen, aby to nějak neuškodilo.. sním třeba pomelo na posezení, včera čtvrtku melounu =D

te_reza
20. kvě 2021

Chutě jsem začala mít dva dny po oplodnění a vydrželi mě až do porodu. Vlastně je mám i teď, po 5 letech 😂

montmirail
21. kvě 2021

Já myslela, že žádný nemám. Ale když si to teď zpětně přemítám, snědla jsem na kila avokáda a přitom ho nesnáším....fuj nemůžu ho ani viďet 🤣 a měla jsem to cca tak asi od 8tt

2hanah
21. kvě 2021

Asi od 4.měsíce mi začala kapat sliny chutí na ředkvičky, skoro denně jsem si z obchodu vezla svazky ředkviček, nemohla jsem si pomoct, jinak jsem celé těhotenství moc nejedla, bylo mi zle, utlačenej žaludek a nechutenství. U prvního syna mi nic nebylo, měla jsem taky jen šílený hlad a chuť na zdravé věci - ovoce, zelenina, maso. A u dcery jsem nemohla taky nic, tady zase jen studený džus, zmrzlinu a sladké😁 užila jsem si všechno.

autor
22. kvě 2021

Holky vcera tu byly trhy.. Mam zasoby salatu, ředkviček, rajcat, papriky, okurku.. A tyyyyjo koupila jsem si cerstvy kozi syr a vcera ten salat byl bomba :D

loylii
22. kvě 2021

Cely těhotenství jsem si užívala a vyloženě vychutnávala každé sousto. Vše co mi chutna i normálně, mi chutnalo ještě tisíckrát vic... oblíbená kombinace - anglicky rohlik, krabí pomazanka a avokado. A teple nápoje po litrech.

baraskaska
22. kvě 2021

3 dny pred vynechanim ms az do porodu teda spis jeste furt neskoncili 🤣🤣🤣

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru