Zdravím, prosím, těhotná sice nejsem poprvé😄 ale oba porody po termínu, vyvolávané a teď to vypadá nadějně. Alespoň dole se něco chystá. Poslíčky neznám, nemám, ale už mi tvrdne břicho pár dnů, týdnů, teď častěji. I na monitoru bylo vidět. Jsem 37+6, od minulého týdne pro prst otevřená a dnes žádný čípek či co, hrdlo 2. Já tomu prd rozumím, rozumím jen těm prstům, to bych mohla být i na dva nebo tři, to by se mi víc líbilo 😄dr moc neřekne. Prý se uvidí, zda se vůbec příští týden uvidíme. Myslíte, že je velká šance, že by jsme třeba do 2 dnů porodili? Hned jdu uklízet a pak teplá vana 😄 děkuji
kdo ví, jestli se něco chystá, třeba já dokazala měsíc chodit téměř bez čípku a otevřená na 2 prsty...
@leniczka23 no to jsem nechtěla vidět, slyšet 🙈😄😄 nooo čas by byl, ale bohužel nezvládám a dětma procházky už, musím rozdychvat píchání buď v pravo v podbřišku nebo přímo v rozkroku, jakoby mi tam někdo něco vrážel 🙄 to musím vždy stát a čekat, aby to aspoň trochu povolilo. Ale děkuji za zkušenost 🤗
.. Stejně jsem si poprvé udělala zazvorovy odvar a dám teplou vanu 😄
Mě ráno na kontrole řekl že se nic nechystá a zase za týden... Večer jsem začala rodit. Mezitím byla teda asi deseti kilometrová túra se psem :D.
@veruuu_kubesovic no tě pic🙈😄 to už jste téměř rodila. Dr říkal, že chystá, že neví jestli se za týden uvidíme. I monitor byl docela slušný... No ale kdo ví teda 🙄děkuji
@zelenoockaa jeee to je super😄 já už nedám ani 1km.. Ne na toš 10km túru 🙈
@mom333 já s prvním ležela od 6 měsíce s nohama nahoře, čípek skoro žádnej. Strašili mě porodem a nakonec jsem rodila 39+6. S druhým jsem byla na kontrole vše v ok a za dvě hodiny jsem jela s překotným porodem zpátky ve 38 týdnů a byla ráda, že jsem neporodila v aute.Takže podle mě můžeš plánovat jak chceš ale mimino si stejně bude delat, co uzná za vhodné 😉
Je to asi fakt individuální. S první jsem byla na kontrole, prý beznadějně vše zavřené. Hamiltona jsem odmitla a druhý den večer jsem zacala rodit.
Ale zase to byla akce na tři dny skoro. 🤦😂
Teď uvidíme, jak to proběhne.
Jj děkuji všem, kdo ví, jak dlouho budu takhle ještě chodit 🙈
@mom333 mně řekla doktorka ve 38tt, že už se příště nemusíme vidět, 40+3 mi jiná dělala Hamiltona s tím, že u mého nálezu na 90% do 3 dnů porodím. No jak to dopadlo, asi číst nechceš 🙂 (ale porod i s vyvoláním v pohodě).
Každopádně držím palce, ať je to v klidu, brzy a bez komplikací.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ja se stejnym nalezem jako ty chodila 14 dni, dokonce mi odesla i hlenova zatka, sex 3x denne a nakonec stejne vyvolavacka. Takze tohle ti nikdo nerekne..zenska na sto zapadu a vecer rodi a zensky co chodej otevrene na 3 prsty mesic a prenasej..drzim palce ale mas cas..