Dobry den. Vim, ze ohledne stravy, konkretne syru v tehotenstvi je toho popsano a napsano hodne. Ale zajimalo by mne, zda nektera z vas v tehotenstvi jedla syr Grana Padano..pouzivame ho doma docela casto, hlavne v kuchyni a nyni jsem se dozvedela, ze je z nepasterizovaneho mleka. Plisnovym syrum se vyhybam, tento typ me nanapadl, protoze se jedna o tvrdy syr..takze ted bohuzel vysiluju :( diky za pripadne odpovedi. Karolina
@kaajkaa Já ho teda jím, docela ve velkým 😀 Doktor mě ujišťoval, ať tohle vůbec neřeším (listérie byla tehdy hlavně v lahůdkových výrobcích - saláty, apod.). Jako ono to by pak člověk nesměl nic... 😕
Klidně bych si ho dala. I hermelín si sem tam dam 🙂 Ono to chce brát to s rozumem.
@fallingstars dekuju 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Nevysiluj, urcite to bude ok.
Jen pro zajímavost, kde jinde než v kuchyni ten sýr používáte? 🙂