Strie. Co s nimi?

inkheart
20. únor 2020

Ve třetím trimestru se mi objevily čtyři strie, i přesto, že si poctivě mažu problematické partie dvakrát denně. Nemáte nějaké tipy na to, co s nimi? Jsou nějaké metody, jak se zbavit již vzniklých strií?

flowerkacrochet
20. únor 2020

Nejsou. Asi laser? Časem ale vyblednou. Jakmile jsem shodila tak za rok už jsem je měla uplně nevýrazné. Maž dál ale asi to máš geneticky dané. Někdo má elasticitu kůže lepší, někdo horší

tercula
20. únor 2020

Ted už bohužel nic, časem vyblednout, já jich mám asi 50 po celém břiše od shora dolů. Také jsem poctivě mazala 2x denně, kdybych to věděla, tak jsem se na to s prominutím vys..... 😂 ale já mám ty strie tak hrozné, že mě nepomůže nic, 4 strie asi hravě zvládne zahladit laser, ne na 100%, ale určitě se s tím dá pracovat 😉

veronika_tvrda
20. únor 2020

Čas. Těhotenské strie vyblednou, stáhnou se, zmizí. Pokud ani do tří let nebudeš spokojená s přirozeným výsledkem, jdi na laser.

krupka3
21. únor 2020

Cetla jsem hodne doporuceni na Epoch. Baobab Body Butter, ze pomaha hodne vybelit uz vznikle strie. Kamaradka s nim ma super zkusenost, ja si ho objednala a ted v tehotenstvi si s nim mazu bricho jako prevenci - zatim mam bricho male, tak tezko rict, strie zatim nemam.

terry16
20. dub 2020

Mně se udělaly strie na bocích, tam asi nejvíc. Pak stehna, podbřišek i prsa. Mazala jsem poctivě těmi nejdoporučovanějšími oleji. A žádný výsledek. Až teď ke konci těhotenství zkouším kozí mléko mummy od Ziaja, a zdá se mi, že se to už nehorší a navíc nejsou tak výrazné. I přítel si toho všiml. - to jen takové malé doporučení, co by mohlo pomoct, když nezabírá nic jiného.

pipi_puncocha
20. dub 2020

Mazala jsem 2x denně snad od pozitivního testu a mám strie i na lýtkách. 😅😅 co s nima? Nic, naučit se je mít ráda, já je beru jako vzpomínku na těhotenství a na to, co moje tělo dokázalo.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru