Ahoj všem. Kamarádka mi doporučila na melír stříbrný šampón. Je to prý menší zlo než melír, ale i tak se ho bojím vyzkoušet. Nemáte s ním někdo zkušenost? Jsem ve 13.týdnu a na melíru jsem byla ještě když jsem nevěděla, že jsem těhu a teď už vypadám příšerně, tak bych to chtěla osvěžit silver šampónem, ale bojím se, Díky
@pavlapavlinka bud v klidu. Já si dělala klasicky melíry a všechno je ok. Malej ted spokojene chrni v kočáru 🙂
Člověk je z toho internetu a čtení různých knížek úplně vyřízenej, co všechno můžu a nemůžu, tak děkuji moc za radu😉
@pavlapavlinka Kamarádce dělám vlasy každý měsíc, pořád si vymýšlí nějaký kraviny na tý hlavě a už je v šestém měsíci, začíná sedmý. Kdyby se ženský v těhotenství nebarvily tak má každá těhotná deseticentimetrový odrost 😀 je pravda, že některý ženský to úplně odsuzujou, ale to by jsi si tu hlavu nemohla ani umýt. V dnešní době, kdy existují šetrné barvy bez amoniaku a dokonce i bio barvy, tak barvení vlasů si myslím není problém.
@pavlapavlinka Já tedy s ostatními nesouhlasím a melír, stejně jako barvení, nebo umělý nehty a podobný lahůdky, bych si v těhotenství odpustila. Ten šampon je ale v pohodě.
osobně jsem barvení v těhu hodně omezila - na melíru jsem byla v těhu jednou 🙂. Odrosty samozřejmě jsou, ale nějak to neřeším.
Tady jde akorat o ten smrad z barev, nekomu je z toho soufl a nekomu ne, tot vse, kdyby to bylo jedovaty pro dite, tak to bude i pro dospelyho a nesmelo by se to pouzivat ne? Hlavne ze chemicky osetreny jablko vam nevadi, zas vsichni precitlively az hruza
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Je to šampon jako každý jiny, nemusíš se ho bát 😉 . Neodbarvuje, pouze potlačuje žluté tóny. Mimochodem, na melír bych taky klidně zašla 😉