Ahojky holky,
chci se zeptat, celé odpoledne jsem se toto nebo alespoň podobné téma snažila najít, nenašla, tak jsem ho založila. Před zhruba 8 dny jsem měla ovulaci, už jsem se těšila, že by se nám mohl s manželem splnit sen a na Ježíška být né dva, nýbrž tři 😵. Poslední 2 - 3 dny jsem měla velké stresy v práci, nosila jsem těžké věci.. Snažila jsem si to nepřipouštět, ale nešlo to.
Napadlo mě.. Myslíte, že by to mohlo mít vliv, kdyby už bylo vajíčko oplozené v děloze.. Mohlo by se poškodit a s menstruací odejít? 😢 Děkuji předem za Vaše názory. Mám hrozné výčitky..☹ Některé věci člověk neovlivní.. Hezký večer! 😉
Děkuji, já na to pořád myslím, mám už za sebou MA v 9tt, takže se víc hlídám... 😖 😉
Budu myslet pozitivně a věřit, že se to podaří a za 5 dní třeba bude pozitivní testík. 😉
Přeji pohodové těhotenství! 🙂
dadunecka stres nie je dobry, to je jasne, ale tie prve dni az skoro dva tyzdne este nie je embryjko uchytene k maternici, takze len zvysena fyzicka namaha moze sposobit problem.... neuchytene embryjko netusi, ze si v psych. strese...inac celkove babatko nie je nervovymi spojeniami prepojene s matkou, vnima (a to az podstatne neskor) tvoj tep, dychanie a pod - to ho moze stresovat, lebo sa to v strese zrychluje a meni sa aj chem. rovnovaha tvojho organizmu. setri sa fyzicky! ja som hrozne vela behala, jazdila autom, sportovala a v 6tt som mala male krvacanie, nastastie vsetko ok, ale ma vyznam sa tie prve tri mesiace viac setrit 🙂
Ahoj Dadu, ja jsem tehu zatim pouhe dva tydny.. zatim si to nechci pripoustet.. nicmene ma fyzioterapeuticka,kam chodim mi zakazala zvysenou fyziksou namahu, zvedat tezke veci, pry je velmi nebezpecne v prvnim trimestru i treba i umyvat okna,veset zaclony [ dobra rada pred Vanoci 😉 ] ..luxovat..
a pry sex v obdobi ocekavane menses je uplne nejhorsi... takze brzdi 🙂
Jinak stres v praci vubec nemuzu vyloucit ☹
Holky, děkuji moc, budu se raději šetřit a moc moc gratuluji k těhotenství 😵.
Jinak před Vánoci dobrá rada 😀, budeme se šetřit a polovičky nám budou více pomáhat 😝
Hezký den! 😉
Ahojky holky, zatím vše vypadá ok, dokonce mám pocit, že mám trošičku těhu příznaky, tedy pokud už mi nehrabe 😅. Bolejí mě hrozně bradavky, pobolívá podbřišek jako před ms, včera jsem pekla cukroví a poprvé mi nevonělo, vždycky se těším na sladkou vůni vanilky a tentokrát jsem upekla 3 druhy a konec... 😝 😀
Držte pěstičky. Děkuji. Určitě písnu. MS má začít 8.-9.12.,tak ať už nechodí 😀. Ale tentokrát na 9 měsíců 😵!
Azhro,
gratuluju k tehotenstvi!
Dadunecko,
taky jsem to zazila, ten strach z toho ze to nevyslo, protoze jsem udelala neco spatne....doktor mi ale rekl, ze ty prvni dny je embryo jak zrnko prachu a mohla bys skakat na jedne noze a nevypadne z tebe...jak se ale uhnizdi tak je treba byt uz v klidu, kdyz ti potvrdi tehotenstvi tak se urcite setri.
at se vam holky dari!
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
ahoj myslim si ze nemusis mat vycitky.ja som pred tehotenstvom mala tiez dost narocnu fyzicku pracu,stresi a a zatial je vsetko v poriadku.az ked som zistila ze som tehotna tak som sa pribrzdila a skor viac oddychovala.Ale urcite ak chcete mat babeto tak stres urcite nerobi dobre ani tebe a ani babetu.