A máme tu poslední kolo před finalem. Já už myslela tu Baru , jenze ta už tu byla v dospělé tetě , odstěhovala se ale je to čerství a ais to chce dat i své jmeno jiné neoposlouchane ... to by byli ty tři ostatni ... nebo ještě jiné 🤭😒.
Jediny co jak jinak pekne říct Stelle v parte ? Žádnou velkou totiž neznám a slysela jsem jen na petiletou Stela.
Valentynka je krásná spis pro malou a zbytecne dlouhý jmeno říkám si . Pak ji asi rikaji Tynko , Tyno, v praci asi celou formou jména . Elena se mi plete s Alenou. A nejsem na nej úplně zvykla naladěna. Stelince taky jde říkat Eli . Barunka má nejhezci osloveni a je česky pěkný jmeno .
K prijmeni jdou všechny.
Barunka je nej, my mame doma Zuzanku😉
@liss_qr Taky bych dala Barborku
Mě se libi v tomto pořadí Barbora, Elen, Valentýna, Stella.. Stella je teď docela oblíbené, ale zrovna tomhle jménu nemůžu přijít na chuť.
Z těchto určitě Barunku, ostatní jsou módní vlna, bude jich pak všude moc a než vyroste, to jméno se okouká. Jako Barbora bude výjimečná 🙂
Presne tak. V zaplave tech modnich jmen bude jednou Barbora jedinecna. Je to moc krasne jmeno.
V parte decku budou rikat prezdivkou, to bych neřešila vubec..
Barbora
Barborka !!
Mám Barborku,druhá teď bude asi Gábinka
Já teda moc Barboru nemusim. Přijde mi, že jich je stále hodně. U mě ve třídě 6. A to samé je Ela nebo Elena v dnešní době. Valentyna mi přijde takove vychodni, nebo naopak z telenovel. Jméno Stella se mi libi nejvíc, ale je také hodně davane...
Misto Valentyny bych dala Valerie-Vali, Valinka... místo Ely, Stely možná Gabriela-v podstate ji muzete říkat i Ela 😉
Ještě je místo Elen nebo Elena hezké Helena - Helenka. A určitě by ve třídě byla jediná.
Za me taky Barunka, hezke jmeno. Stella a Elena jsou jmena pro rostlinnej tuk s prominutim. 🤷
@liss_qr Stella je hezké jméno, ale není moc variabilní. A já si pod ním představím ihned pivo 😅 Barbora je takové tradiční jméno, které už se tak často nedává. Mně se úplně nelíbí, protože znám hodně Barborek. Valentýnka je krásné jméno, je opravdu hodně variabilní. Ale u něho bych koukala, jestli se hodí k příjmení. A Elena je pro mě top, sama jsem jí měla na seznamu jmen. Líbí se mi i s dvojitým L jako Ellen. Není tak časté a přitom moc krásné 🙂
Znám jednu Valentýnu a říká si Valina, nevím odkud to má, možná z dětství. Je to taková paní pří těle a k tomu to oslovení.. Dceři bych to jméno nedala. Elena se mi moc nelíbí, Stela je teď častá, ale hezká. Dala bych Báru. Má hodně variant a je to krásné jméno. Taky jsme o ní chvilku uvažovali, ale ty dvě “R” se nám k příjmení nehodily.
Barborka je krásné jméno, mě se ještě hodně líbí Eliška. 🙂
u Barbory mi vadí ty dvě R, u Stelly, že to není moc variabilní, takže já bych vybírala mezi Valentýnou a Elenou. K našemu příjmení je Valentýna už moc dlouhé, ale líbí se mi Vája, Týnka,... (my máme Julii 🙂 )
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@liss_qr jména jsou hezká všechna, za mě Barboru. Jinak i Alena je hezké a neokoukané jméno 😉