Stella x Barbora x Valentyna x Elena.

liss_qr
25. srp 2020

A máme tu poslední kolo před finalem. Já už myslela tu Baru , jenze ta už tu byla v dospělé tetě , odstěhovala se ale je to čerství a ais to chce dat i své jmeno jiné neoposlouchane ... to by byli ty tři ostatni ... nebo ještě jiné 🤭😒.

Jediny co jak jinak pekne říct Stelle v parte ? Žádnou velkou totiž neznám a slysela jsem jen na petiletou Stela.

Valentynka je krásná spis pro malou a zbytecne dlouhý jmeno říkám si . Pak ji asi rikaji Tynko , Tyno, v praci asi celou formou jména . Elena se mi plete s Alenou. A nejsem na nej úplně zvykla naladěna. Stelince taky jde říkat Eli . Barunka má nejhezci osloveni a je česky pěkný jmeno .

K prijmeni jdou všechny.

nazka
26. srp 2020

@liss_qr jména jsou hezká všechna, za mě Barboru. Jinak i Alena je hezké a neokoukané jméno 😉

mamamtbo
26. srp 2020

Barunka je nej, my mame doma Zuzanku😉

klokanka31
26. srp 2020

@liss_qr Taky bych dala Barborku

izz76
26. srp 2020

Mě se libi v tomto pořadí Barbora, Elen, Valentýna, Stella.. Stella je teď docela oblíbené, ale zrovna tomhle jménu nemůžu přijít na chuť.

antoinet
26. srp 2020

Z těchto určitě Barunku, ostatní jsou módní vlna, bude jich pak všude moc a než vyroste, to jméno se okouká. Jako Barbora bude výjimečná 🙂

puhelin
26. srp 2020

Presne tak. V zaplave tech modnich jmen bude jednou Barbora jedinecna. Je to moc krasne jmeno.

lv
26. srp 2020

V parte decku budou rikat prezdivkou, to bych neřešila vubec..

krupka3
26. srp 2020

Barbora

goovana
26. srp 2020

Barborka !!

kamajin90
26. srp 2020

Mám Barborku,druhá teď bude asi Gábinka

utrikocku
26. srp 2020

Já teda moc Barboru nemusim. Přijde mi, že jich je stále hodně. U mě ve třídě 6. A to samé je Ela nebo Elena v dnešní době. Valentyna mi přijde takove vychodni, nebo naopak z telenovel. Jméno Stella se mi libi nejvíc, ale je také hodně davane...

utrikocku
26. srp 2020

Misto Valentyny bych dala Valerie-Vali, Valinka... místo Ely, Stely možná Gabriela-v podstate ji muzete říkat i Ela 😉

zazana81
26. srp 2020

Ještě je místo Elen nebo Elena hezké Helena - Helenka. A určitě by ve třídě byla jediná.

ondul
26. srp 2020

Za me taky Barunka, hezke jmeno. Stella a Elena jsou jmena pro rostlinnej tuk s prominutim. 🤷

micudinka
26. srp 2020

@ondul Máme doma Stellinku a argument ohledně rostlinného tuku mi přijde úplně mimo. To je jako bych třeba řekla, že jméno Barbora mi evokuje větvičky třešní...

theuska29
26. srp 2020

@liss_qr Stella je hezké jméno, ale není moc variabilní. A já si pod ním představím ihned pivo 😅 Barbora je takové tradiční jméno, které už se tak často nedává. Mně se úplně nelíbí, protože znám hodně Barborek. Valentýnka je krásné jméno, je opravdu hodně variabilní. Ale u něho bych koukala, jestli se hodí k příjmení. A Elena je pro mě top, sama jsem jí měla na seznamu jmen. Líbí se mi i s dvojitým L jako Ellen. Není tak časté a přitom moc krásné 🙂

micudinka
26. srp 2020

@liss_qr Máme doma Stellinku, za mě opravdu krásné jméno. Říkáme jí Stellinka, Stellča, Stellouš, hvězdička 😁 Krásná jména jsou ale i Valentýna, Barbora a Elen. Sto lidí, sto názorů. My koukali ještě i na význam jména a vybrali jsme snad dobře. Syn je Kristián.

liss_qr
autor
26. srp 2020

@micudinka mě se význam hvězda , hvězdička líbí moc. Až to přijde dáme tedy to co ten den bude nejhezci 😂. Dekuju za příspěvky . Rada si počtu . Pomaha to . 🙂

lovemusicsun
26. srp 2020

Znám jednu Valentýnu a říká si Valina, nevím odkud to má, možná z dětství. Je to taková paní pří těle a k tomu to oslovení.. Dceři bych to jméno nedala. Elena se mi moc nelíbí, Stela je teď častá, ale hezká. Dala bych Báru. Má hodně variant a je to krásné jméno. Taky jsme o ní chvilku uvažovali, ale ty dvě “R” se nám k příjmení nehodily.

janickaal
26. srp 2020

Barborka je krásné jméno, mě se ještě hodně líbí Eliška. 🙂

jipe
26. srp 2020

u Barbory mi vadí ty dvě R, u Stelly, že to není moc variabilní, takže já bych vybírala mezi Valentýnou a Elenou. K našemu příjmení je Valentýna už moc dlouhé, ale líbí se mi Vája, Týnka,... (my máme Julii 🙂 )

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru