Srdeční akce v 8tt, může se ještě objevit?

dominika1504
14. črc 2017

Dobry den
Jiste uz tu tato diskuze byla, ale chtela bych se zeptat kdyz jsem mela PS 10.05.2017 takze jsem podle PS menstruace 9+3 tt podle UZ 8tt a nebyla videt srdecni akce plodu ale stari plodu odpovida..muzete mi nekdo prosim vas poradit. Jsem z toho zoufala. Dr si me pozval na kontrolu 18.07 pristi utery..muze se jeste srdecni akce objevit nebo uz je to ztracene ?:,( nevim nejsem si jista jestli jsem neotehotnela dyl neopozdilo se oplodneni a jestli mam pravidelny cyklus. Dekuju moc ❤

jade85
14. črc 2017

@dominika1504 v tomhle případě těžko říct - mohla jsi otěhotnět později, ale pokud plod odpovídá velikostí 8tt a není srdeční akce, je to divné. Ztracené to určitě není, ale pokud by to nedopadlo, ber to tak, že miminko stejně nebylo v pořádku, proto se tělo samo rozhodlo ho dál nevyvíjet. Držím moc palce, ať je to v úterý v pořádku! 😘

dominika1504
autor
15. črc 2017

Dekuju moc 🙂 je mi divne ale ze plod se vyviji. No uvidime v utery 🙂

mari90
15. črc 2017

A neni mozne, ze ma dr. treba starsi ultrazvuk a jeste ji tam nev

mari90
15. črc 2017

*nevidel? Protoze jestli p

mari90
15. črc 2017

Plod roste, tak ta akce by tam byt mela..
Jinak omlouvam se, asi mi blbne mobil a driv nez stihnu zpravu dopsat odesle se ☹

dominika1504
autor
15. črc 2017

@mari90
Nema starsi ultrazvuk zkousel i prutoky pres doplera.:( a nic koukala jsem sama nic jsme tam nenasli. Uz vymyslim vse nemohlo byt blbe otocene ??:,(
Plod proste od posledni navstevy vyrostl podle uz jsem 8tt ale jestli opravdu 8 tt jsem to opravdu nevim:(

dominika1504
autor
15. črc 2017

@mari90
Ted vim kdyz doslo k poceti doslo 24.05.2017 tak bych mela byt 7+6 tt coz by odpovidalo co rekl dr ze jsem pravdepodobne 8tt a to jeste mohlo dojit k pozdejsimu oplodneni..a o jakou dobu se muze prodlouzit oplodneni ? Takze bych mohla byt klidne i 6+tt? Coz by mohlo tedy byt v utery jeste dobre a ♡ by se mohlo ukazat 🙂 kdyz ne v utery tak tomu malymu dam stejne jeste cas..🙂

mari90
15. črc 2017

@dominika1504 moc neporadim, ale drzim pesti

dominika1504
autor
15. črc 2017

@mari90
😇

dominika1504
autor
19. črc 2017

@mari90
ahoj tak v utery to nedopadlo a dneska jsem byla na revizi. Zamlkly potrat plod uz se zmensoval a srdecni akce nikde. Tak v rijnu mame zelenou na snazeni tak snad uz to vyjde 🙂👶

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru