Dobry den
Jiste uz tu tato diskuze byla, ale chtela bych se zeptat kdyz jsem mela PS 10.05.2017 takze jsem podle PS menstruace 9+3 tt podle UZ 8tt a nebyla videt srdecni akce plodu ale stari plodu odpovida..muzete mi nekdo prosim vas poradit. Jsem z toho zoufala. Dr si me pozval na kontrolu 18.07 pristi utery..muze se jeste srdecni akce objevit nebo uz je to ztracene ?:,( nevim nejsem si jista jestli jsem neotehotnela dyl neopozdilo se oplodneni a jestli mam pravidelny cyklus. Dekuju moc ❤
Dekuju moc 🙂 je mi divne ale ze plod se vyviji. No uvidime v utery 🙂
A neni mozne, ze ma dr. treba starsi ultrazvuk a jeste ji tam nev
*nevidel? Protoze jestli p
Plod roste, tak ta akce by tam byt mela..
Jinak omlouvam se, asi mi blbne mobil a driv nez stihnu zpravu dopsat odesle se ☹
@mari90
Nema starsi ultrazvuk zkousel i prutoky pres doplera.:( a nic koukala jsem sama nic jsme tam nenasli. Uz vymyslim vse nemohlo byt blbe otocene ??:,(
Plod proste od posledni navstevy vyrostl podle uz jsem 8tt ale jestli opravdu 8 tt jsem to opravdu nevim:(
@mari90
Ted vim kdyz doslo k poceti doslo 24.05.2017 tak bych mela byt 7+6 tt coz by odpovidalo co rekl dr ze jsem pravdepodobne 8tt a to jeste mohlo dojit k pozdejsimu oplodneni..a o jakou dobu se muze prodlouzit oplodneni ? Takze bych mohla byt klidne i 6+tt? Coz by mohlo tedy byt v utery jeste dobre a ♡ by se mohlo ukazat 🙂 kdyz ne v utery tak tomu malymu dam stejne jeste cas..🙂
@dominika1504 moc neporadim, ale drzim pesti
@mari90
😇
@mari90
ahoj tak v utery to nedopadlo a dneska jsem byla na revizi. Zamlkly potrat plod uz se zmensoval a srdecni akce nikde. Tak v rijnu mame zelenou na snazeni tak snad uz to vyjde 🙂👶
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@dominika1504 v tomhle případě těžko říct - mohla jsi otěhotnět později, ale pokud plod odpovídá velikostí 8tt a není srdeční akce, je to divné. Ztracené to určitě není, ale pokud by to nedopadlo, ber to tak, že miminko stejně nebylo v pořádku, proto se tělo samo rozhodlo ho dál nevyvíjet. Držím moc palce, ať je to v úterý v pořádku! 😘