Špiním po vyšetření ve 23tt, měly jste to taky tak?

petabb
1. dub 2015

Ahoj holky, jsem 23tt a včera jsem byla na prohlídce, kde mi dělali i stěry z čípku (kvůli vyloučení kvasinek). Doktor řikal, že je normální, že to trochu zakrvácí, což se stalo hned při tom stěru. Dneska trochu špiním (jen hnědě, jako při konci MS, při použití WC). Měla jste to taky tak některá? A nevíte, kdy to tak přejde? Trošku mě to znervózňuje, i když vim, že je to kvůli tomu čípku.

petapetruska
2. dub 2015

@petabb ahoj ja to mela v ten den steru a jeste jeden den potom....tak se neboj,asi je to normalni🙂

lpamela
7. dub 2015

Ahoj, ano stává se to. Já špinila takto prakticky celé těhotenství. Tím stěrem se to podráždí. Krev by neměla být jasná a nemělo by se to určitě zhoršovat. A kdyby se to nelepšilo, zavolat nebo zajít k doktorovi můžete vždycky... 😉

petabb
autor
9. dub 2015

Díky za odpovědi🙂 Trvalo to nakonec dva dny a pak to přešlo. Volala jsem doktorovi a ten říkal, že to může bejt i čtyři dny. Je to spíš takový nepříjemný vidět tu "krev".

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru