Ahoj, poslední měsíc mám hrozně moc uspěchaný, neustále chvátám např.do práce, na autobus, k doktorovi, občas i popobíhám a jsem udýchaná a cítím jak mi buší srdce třikrát rychleji než normálně.Myslíte si že to může nějak mimískovi ublížit?
tak tak,jak píše anta 😉
jsi těhotná a těhotná má být v klidu 😉 může se ti pak dělat zle,nebo ti bude haluzit tlak,......
včera si stěžovala moje segra - že jí doktro řekl,že má být v klidu a odpočívat a ona mi řekla,no mu se to řekne,doma mám práce,že myla okna,..... no to snad počká ne,nebo pomůže i manžílek a pak si stěžuje,jak trpí na záda a ještě čistí cíhle na dvoře na nový plot a je ve 28.t 😒 komu není rady tomu není pomoci 😀 😀 😀
Many, koukám, že ty jsi taky všude 😀 😀
Tvé sestře akorát tak do štěstí chybí okopávat brambory na poli,ne? 😀 😀 Já se přiznám, že jsem okna nemyla ani nepamatuju, manžel se taky do toho dvakrát nežene, ale ještě přes ně vidíme! 😀 😀 😀
😀 😀 😀 😀 taky jsem je umývala nějak na jaře a prdím na to,nemám ještě dvě umytý,buď to bude mít čas manžílek někdy,ale myslím,že taky počkají až porodím 😀 taky přes ně vidíme 😀 zatím,no co jsme těhotný a máme odpočívat a néééééé lítat jak šusy aby nám z toho bylo zle 😀 mně stačí ujít pár mětrů k doktorovi - pomalu a jsem zadýchaná jako ďas 😀 to i včera doma,že aktivně budu drhnout pomalu koženou sedačku a zase jsem funěla jak bernardýn,manžílke mě slyšel v pokojí a říkal,ženo to nech,já to pak udělám,ale mně to nedalo,říkám,však já pomalu 😀 😀 😀 😀
ale ta moje segra,to máš recht,ještě že nemají brambory,to by okopávala 🙂 🙂 🙂 🙂 a večer by trpěla na záda,hlavně,že by měla okopaný 😀
tak smudlinko opatrně,vše pomalu 🙂
Pokus jsi zdravá, tak fyzická námaha /to, že se zadýcháš při běhu apod/ zase tak nevadí. Horší je spíš ten stres...jestli něco stihneš nebo nestihneš...To je pro to mimčo horší. Já učila tělocvik do 8 měsíce a normálně jsem s dětma klusala v tělocvičně, dávala rozcvičky a byla jsem zpocená jak vrata od chlíva 😀 Ale na ten stres pozor!!! Buď v klidu tím, že když něco nestihneš, tak se svět nezboří 😉 😉
Přesně tak, mě manžel ani nic nechce nechávat dělat, nesmím už ani vytírat, tak to dělám potajmu a hlavně se tím nechlubím, to by byl teda mazec! 😀 😀
jo,jo,máme odpočívat,neříká se to jen tak 😉 aby jsme se flákaly 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
No já nevím, ale asi by jsi měla zvolnit tempo, vždyť už jsi ve 25. týdnu, nevím, jestli se to mimísovi líbí, jak ho natřásáš 😀 , ale jde i o Tebe, aby to taky s Tebou neseklo, obzvlášť, když máš takový bušení srdce, no já Tebou, tak jdu raději o něco dřív a v klidu. Hlavně taky jde o to, zda tě to moc nestresuje, že prakticky nic nestíháš. Já sama už počítám s tím, že se sotva valím, tak jdu normálně s půlhodinovým předstihem, abych se nemusela stresovat. 😉