Spaní na zádech v těhotenství

sumitra
28. únor 2018

Ahoj, nekde jsem cetla, ze by se nemelo lezet v tehotenstvi na zadech. Proc? Je na tom něco pravdy? Me v noci strasne boli obe kycle a pretocit se na zada je jedina uleva, kdy se muzu trochu vyspat...

bayt
28. únor 2018

@sumitra Utlačuje to cévy vedoucí k placentě. Já jsem ležela, ale dokud to šlo. Ke konci už mi to nedělalo dobře a dělalo se mi špatně - tělo si řekne.

jaanicce
28. únor 2018

@sumitra Je to pravda. Dite/deloha Ti pak tlaci na dolni dutou zilu a muzes omdlit. Pozdeji ani na zadech moc chtit byt nebudes, protoze se budes dusit..
Viz http://www.porodnice.cz/tehotenstvi-a-z/obtize-...

jaanicce
28. únor 2018

Doporucuju poridit hodne polstaru a vypodlozit se jak je Ti to prijemne a pohodlne. Ja mam taky vyrobene takove "hnizdo"...

sumitra
autor
28. únor 2018

Takze miminku to ublížit nemůže? Pokud teda je to me ještě prijemne, tak to nicemu nevadi?

jaanicce
28. únor 2018

@sumitra To je strasne individualni. Nejsem lekar, ale kdyz jsem nemela jeste takovy bachor, obcas jsem se proste na zadech vzbudila. Ted uz bych to nedala, protoze se na zadech proste dusim..

lotosek
28. únor 2018

Ať jsem si v posteli lehla jakkoliv, vždycky jsem se stejně probudila na zádech, zle mi to vůbec nedělalo až do konce. Takže za mne - lež, jak je ti to příjemné.

absintka19
28. únor 2018

@sumitra spala jsem na zadech a porodila zdravou holcicku.

evee24
28. únor 2018

Já se tak probouzela kazde ráno az do porodu. V noci sem se sama pretacela. A nic mi nebylo a mala byla ok.

pavlinar
28. únor 2018

Také si myslím, že si tělo řekne

lenysek1988
28. únor 2018

Přes noc jsem se hodně točila,ale jak se blíží termín porodu už to ani nejde. Taky mě bolí kyčle. Takže střídám pravý a levý bok. Když ležím,tak se po pár minutách nedokážu překulit.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru