Jsem zvyklá usínat na břiše,kdy bych měla přestat abych neublížila prckovi v bříšku?
Ahoj, taky jsem byla zvyklá spávat na břiše, nakonec jsem polohu jen upravila tak, že mezi nohy jsem si narvala kojící polštář (ten kuličkovej co drží tvar) a zbytek dala na břicho/bok strany, na které jsem spala a spala jsem právě tak na půl, na boku a i břichu, hlavu do polštáře. Prostřední to má po mně :D Jinak prckovi to neublíží, je dobře chráněnej.
ahoj,mě doktor zakázal spát na břiše hned, jak zjistil, že jsem těhotná a taky jsem před tím jinak neusla. Po týdnu mě to přešlo, prostě to máš v podvědomí a ležíš jinak. To je instinkt. A když jsem porodila, první co jsem udělala, tak si lehla na břicho a spala...
Já jsem chronický spáč na břiše a v těhotenství jsem se bála, usínala jsem na boku, kojící polštář mezi nohama atd.. a ráno jsem se stejně vždycky probudila na břiše. Ani jsem to nevnímala a přetočila jsem se. To se týkalo i konce těhotenství. A syn je naprosto v pořádku, placatý není, naopak celkem kulaťoučký.. 🙂 A už od narození miluje spaní na břiše 🙂 poloha superman, jedna ruka podél těla, druhá pod hlavou a vyšpulený zadeček, přesně jak jsem spávala, když byl v bříšku 🙂
Děkuji za typy a rady,já právě nevěděla zda miminku nějak neubližuji ikdyž jsem teprve na začátku 4m tak jsem se raději zeptala a vidím že zatím nemusím mít starosti 🙂
Mě doktor zakázal spát na bříšku už v 2 měsíci,řkal že to pro miminko není moc vhodné.Já polohu na břichu miluju,spala jsem tak vždycky,ale i první dcery v těhu jsem instinktivně spala na boku od 1.měsíce.A dalo se to vydržet 🙂 Pak po porodu sem si lehla na bříško a jaká to byla krása 😀 Nedokážu si představit že bych si teď v 15.týdnu lehla na bříško,ale je to asi věc názoru 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
ahoj neboj on si řekne až mu to bude vadit 🙂 taky jsem byla zvyklá spát na břiše, pak už mě to začínalo tlačit a bylo mi to nepříjemný 🙂 občas se na břiše taky ještě spím, ale vždycky mě vzbudí, jak mě to tlačí :D