Ahoj chtěla bych se zeptat.. pozná se který pohlavni styk byl ten pri kterém došlo k oplodnění když jsou od sebe 7dnu? Dam příklad: 12.3 jsem měla pohlavni styk par dnu po menstruaci a pak 19.3 po ovulaci. Děkuji za každou odpověď
@koblizekmilca kdy byla ovulace víš naprosto přesně?
Teoreticky to můžeš poznat podle termínu porodu, který stanoví lékař z ultrazvuku.
Obvykle bývá ovulace cca 14 dní po MS, ale to jistě víš. Tím pádem by to mělo být 19.3.
ovšem každá jsme jiná ... můžeš být výjimka
Já to třeba poznám, protože mi zatím při obou těhotenstvích bylo do pěti dnů tak zle (u druhého dokonce po třech dnech) a měla jsem další příznaky těhu (bolavá prsa, slabosti atd), že jsem přesně věděla a test to jen potvrdil (také mnohem dřív než je obvyklé, už týden před očekávanou MS jsem měla dálnice)...ale pokud to člověk nepozná tako, tak asi jen z termínu porodu se dá předpokládat
Já to třeba poznám, protože mi zatím při obou těhotenstvích bylo do pěti dnů tak zle (u druhého dokonce po třech dnech) a měla jsem další příznaky těhu (bolavá prsa, slabosti atd), že jsem přesně věděla a test to jen potvrdil (také mnohem dřív než je obvyklé, už týden před očekávanou MS jsem měla dálnice)...ale pokud to člověk nepozná tako, tak asi jen z termínu porodu se dá předpokládat
za předpokladu rovnoměrnýho vývoje plodu by se to dalo odpočítat v rámci screeningový kontroly na ultrazvuku...
já myslím, že s jistotou to poznáš po testech DNA, týdenní rozptyl se velmi málo na to, abys to teď věděla na 100%
@koblizekmilca zalezi jak dlouho bylo po ovulaci. Vajicko vydrzi jen par hodin. Tipovala bych to na ten prvni termin. Spermie preziji i tele zeny klidne i tyden, pokud maji k dispozici spravny hlen. Pokud to bylo ale nejpozdeji den po ovulaci, tak to mohl byt i ten druhy termin. Doufam, ze takto nezkoumas, kdo je otcem 😅
@hendrychovadeni V jiné diskuzi tady jsi řešila ivf, máš dvě děti a je ti 36 let. Buď je dotaz od tvojí dcery, nebo ...buď upřímná, dík.
@hendrychovadeni Já ano, když se to stalo, zavřela jsem oči a viděla ...ohňostroje :D
@hendrychovadeni jasně, ptej se, ale ve svém věku jistě odpověď znáš..
@hendrychovadeni ja citila oba (vlastne vsechny tri, ale z toho jednoho byl sp) uhnizdeni, ale k uhnizdeni dochazi az par dnu po soulozi 😉
mě bylo blbě už tři dny po sexu, v obou případech...
@hendrychovadeni ja bych se nedivila, kdyby se vás muž spis evakuoval 😂😂 ano, ejakulace je cítit a nijak to nesouvisí s pocetim..
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Bridget Jones flashback 😀