ahojte som v 8tt a som v koncoch priatel sa otocil o 180 stupnov je chladny uplne bez zaujmu som z toho tak zufala ze to po nociach obrevavam :-\ mate niektora s takymto postojom partnera skusenost? je nejaka sanca ze si na to " zvykne" alebo budem na vsetko sama ☹
najskor skus premyslat preco... napr. nieje este na dieta pripraveny? chcel este nieco v zivote stihnut pred narodenim dietata? ma strach z buducnosti?
klucom ku vsetkemu je komunikacia. ked si on bude mysliet svoje a ty len plakavat po nociach nic sa nevyriesi a nikam sa neposuniete.
drzime palce, Etelica a jej manzel (autor prispevku)
@fufonka ked nechce komunikovat v poriadku. Ja by som mu povedal nasledovne: mat dietatko je dar a samozrejme vela veci sa zmeni, ale ja som pripravena ho lubit a dat mu vsetko co mu dat mozem. Pocitam v tomto s Tebou, ale ty mi prides, ze nepocitas s nami. Urovnaj si to v hlave a ak tu chces byt pre nas tak zacni. Ak nie,...
niekedy je v zivote menej viac a viac zase menej. Kazdopadne som presvedceny o tom, ze pokial netahaju vo vztahu obaja za jeden koniec lana je to vztah na prd.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Mojí kamarádce se toto stalo, co takhle na pár dní odejít? 🙂 U nich to pomohlo 🙂 Třeba jet za rodičema na víkend nebo ke kamarádce. Dát mu prostor aby mu to všechno došlo 🙂 Miminko je boží zázrak! Každý muž si to uvědomí ♥