Sliznice 15 mm, hCG 35

margotecka
3. lis 2017

Ahoj,snad mi tady poradíte. Poslední ms byla 29.9. Ovulaci nevím,kdy jsem měla. Cykly mám 32-35 dní dlouhé. Ten poslední dokonce 40 dní. Včera jsem byla na gynekologii,na uz doktorka nic neviděla jen vysokou sliznici 15 mm a dnes krev jen hcg 35. Co si o tom myslíte? Je ještě šance,že to bude dobré?

sthanina
3. lis 2017

@margotecka Ahojky, tady to chce čas... Je to moc krátce, aby dr. potvrdila těhotenství, vydrž... A hlavně žádné stresy...

margotecka
autor
3. lis 2017

@sthanina děkuji za odpověď. Sestřička mi řekla,že krev je pozitivní,ale hodnota hodně nízká,je pravda,že jsem testovala před ms a byla tam slabá čárka,ms podle aplikace měla bytě večera nebo dnes.

dzogobela
3. lis 2017

Pokud mas dlouhe a nepravidelne cykly, tak aplikaci never 🙂 ja byla u doktorky 41. DC a doktorka videla vysokou sliznici.... Byla jsem si puvodne pro vyvolavacku, protoze jsem pul roku bojovala s tim, ze prirozene nechodi MS po vysazeni HA. Vyvolavacku nedala, ze ms asi prijde. Rano jsem si udelala test, temer neviditelny duch a dneska tu mam 15 mesicni dcerku 🙂 myslim, ze bys mohla byt podobny pripad, drzim palce 🙂 u me ovulace probehla az nejaky 28 dc.

margotecka
autor
3. lis 2017

@dzogobela možná,ale to bych přece na testu neměla slabou čárku už před ms?

karolly
3. lis 2017

Já jsem byla na gynekologii kvůli něčemu jinému. Ale....
Na těhu testu duch, doktorka viděla také jen sliznici vysokou - 12mm. Pozvala mě za 14 dní a to už byl žloutkový váček velký 7mm. Takže šance opravdu je.

Poslední MS byla 13.9, podle doktorky je to těhotenství zkrátka jen mladší 🙂

margotecka
autor
3. lis 2017

@karolly krásně se to čte,tak budu doufat taky v dobrý konec!

margotecka
autor
3. lis 2017

@karolly já měla sliznici vysokou 15mm,tak uvidíme. Říkala,že je to tam moc pěkně nachystané.

margotecka
autor
3. lis 2017

@karolly odcházela jsem spokojená,ale dnes mě vystrašila ta hodnota hcg jen 35 😢

karolly
3. lis 2017

@margotecka Nic si z hcg 35 nedělej. Když ani nevíš, kdy byla ovulace, mohlo se miminko teprve teď začít zavrtávat.

sthanina
3. lis 2017

@margotecka nenech se čímkoliv rozhodit... Čekaní je teď to nejnepříjemnější, ale zkus myslet pozitivně. Žádné články nečti, nestresuj se. Každé tělo to má jinak, jsi na začátku, věř a hýčkej se😉

margotecka
autor
3. lis 2017

@sthanina
@karolly holky,moc děkuji za povzbuzení ❤

karolly
3. lis 2017

@margotecka Dej pak vědět, jak si dopadla 🙂

aviho
3. lis 2017

@margotecka jestli chceš vědět, zda hcg stoupá, můžeš si v pondělí zajít na odběr krve, výsledky budeš vědět hned dopoledne. Odběr si zaplatíš. Poslala bych ti do IP odkaz. Moje kolegyně v práci to taky tak dělala, chodila tam obden a hlídala si to.
Hlavně se nestresuj ❤

margotecka
autor
3. lis 2017

@karolly určitě dám,děkuji.

margotecka
autor
3. lis 2017

@aviho bohužel nemám kam,bydlím na vesnici,do města 17 km a dvouletého syna mi nemá kdo pohlídat. Navíc ve čtvrtek jedu ke své doktorce na kontrolu.

dzogobela
3. lis 2017

@margotecka a to bylo kdy? Pises, ze ms by mela prijit dnes nebo vcera...

margotecka
autor
3. lis 2017

@dzogobela ano,ms měla dorazit včera nebo dnes,podle aplikace stažené v telefonu. Jinak poslední cyklus před tímto jsem měla dlouhý 40 dní.

dzogobela
3. lis 2017

@margotecka a ten pozitivni test jsi mela kdy?

margotecka
autor
3. lis 2017

@dzogobela pozitivní test jsem měla ve středu a vypadal takhle. Odpoledne jsem si dělala digitální test a tam mi vyšlo 1-2.

margotecka
autor
3. lis 2017
margotecka
autor
3. lis 2017

@dzogobela a pak už jsem netestovala,ve čtvrtek jsem byla u doktorky.

dzogobela
3. lis 2017

@margotecka no takze vcera? Tak to myslim, ze je to hcg v pohode ne? 🙂 ten digi ma citlivost tusim 25... Hcg roste cca dvojnasobne za den, tak to je 50... Ale tys delala odpo test a rano ti brali krev. Ja myslim, ze to klapne 🙂 drzim palce!

margotecka
autor
3. lis 2017

@dzogobela ne,testy jsou dělané ve středu ráno a odpoledne a krev mi brali ve čtvrtek ráno.

aviho
3. lis 2017

@margotecka Myslím, že jsi těhotná 🙂 takovýhle slabý proužek jsem měla v den očekávané MS.
Ohledně těch nabízených odběrů - promiň, ale vycházela jsem z informace, kterou máš zveřejněnou na svém profilu

myskaa23
4. lis 2017

Holky spinila jste některá? Mám 11dni zpoždění.
A dnes jsem trochu začal spinit .test jsem si ještě nedělala.. to víte po 4 letech snazeni uz jsem poucena...
No a dnes to spinění 😏 asi se chystá mrcha ms ze

sthanina
5. lis 2017

@myskaa23 Ahojky, ms měla zpoždění 5 dní, dělala jsem si test, vyšel pozitivně. Druhý den jsem silně zakrvácela (jednorázovo), od té doby špiním (cca 16 dní). Udělej si test, jestli bude pozitivní dojdi si hned k lékaři, ať vyloučí případné rizika... U me našli hematom, cistu a mizející dvojče. Špinění způsobilo částečné odloučení vajíčka od dělohy... Nařídili mi přísný klidový režim. Držím palečky, ať vše dobře dopadne...

myskaa23
5. lis 2017

@sthanina ms měla být 23.10 dostavila se dnes😢 nechapu to zpozdeni

sthanina
5. lis 2017

@myskaa23 tak to nevím, to je mi líto... ☹ ale důvodů může být víc... těžko posoudit... Možná se zeptám blbě, ale určitě je to ms?

llenka1
5. lis 2017

@margotecka Ahoj... ja som bola na odber 2 den po meskani MS a hCG 113. Kazde 2-3 dni sa ma zdvojnasobovat.. myslim ze keby ten odber bol dva dni skor, v den kedy mala dojst MS ta hodnota by bola polovicna 🙂 Ju a na prvej konttrole... to MS meskala tyzden nebolo tiez nic, len zvysena sliznica 🙂 drzim prsty 🙂

margotecka
autor
6. lis 2017

Tak historie se po roce bohužel opakuje. Včera potrat v 6tt. 😢

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru