Ahoj holky,chci se zeptat měli vaši milackove v brisku skytavku denně? Můj malý je měl denně a teď co je větší to už není tak časté
Jj, to je zábava, poskakující pupek 🙈 někdy to bylo častěji, někdy míň.
Já to třeba nikdy nepoznala :D jenom Dr na monitoru mi vždycky říkala, že skyta 🙂
@kafr já sem se prave bala jestli není něco špatně kxyz skytal každý den a teď dva dny nic 😊 ale už to takhle měl vícekrát
@katanovobran i několikrát denně, zůstalo nám to i po porodu nás to trápí v půl roce, nic špatného to není jen konkrétně nás to otravuje a pokazí náladu vždycky
@kubesovaadelka já vím ze to není nic špatného naopak nás malý kel skytku v břiše taky ta teď ale dva dny není tak se ptám prave jak částo a jestli to někdo měl střídavě
@katanovobran joo,. Někdy byla několikrát za den a pak třeba dva dny klid, nebuj😊
@kubesovaadelka super díky ❤️
Ano každý den až do porodu několikrát denně myslím dokonce že 3x😄 měla sem placentu v předu a v kombinaci s tím že byl líný tak se nehýbal skoro vůbec tak sem vždycky měla radost že cítím aspoň tu škitavku ❤️
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@katanovobran nejdriv ne, ted vic 🤷🏼♀️ (33. tyden) prvni mela porad a porad ji mela ikdyz se narodila 😅 a taky porad blila 🙈