Škytavka plodu v břiše. Jak často měly vaše děti?

katanovobran
22. črc 2022

Ahoj holky,chci se zeptat jak často měli vaše deticky v břiše škytku nás malej ma 3x denně a někdy i třeba 20 minut,je to v pohodě ??😃

novamamina
22. črc 2022

@katanovobran je. Moji je pět let a když ji to chytne tak skyta i teď 5x denně 🤣. Ale je to už min než když byla malá, už je to tak jednou za měsic. Někdo je asi skytavejsi

janedv
22. črc 2022

@novamamina moje druhorozena skytala tak 7-10x denne (v brise). Zustalo ji to,, ze je skytavejsin- neskyta 10x denne, ale proste casteji nez ostatni.

katanovobran
autor
22. črc 2022

@janedv fakt? A já tady dumam nad tím jestli je to 3x denně v normě 😀 mě hlavně zarazi to jak dlouho 😀 vydrží to fakt i dvacet minut klidně nadskakuju pak jak moncicak 😀

novamamina
22. črc 2022

@katanovobran jo... Dceři to fakt i teď v pěti letech trvá takto dlouho. Já jsem to taky zkoumala jestli je to ok. Dočetla jsem se ze je to tím jak roste Bránice.

madbetka
22. črc 2022

Je to normální 😊
Naše madam škytala v bříšku několikrát denně a škytala, i když lezla na svět 🤷🏽‍♀️😆

zlaticko22
22. črc 2022

@katanovobran malej měl v břiše taky často škytavku. Nejvíc vždy večer, když jsem šla spát - a to se škytavkou břiše fakt nešlo :D

janedv
22. črc 2022

@katanovobran jo jo, bylo to hrozne legracni. Mam plno videi, jak mi doslova nadskakuje bricho 🙂 radeji se samozrejme na pristi kontrole zeptej, ale u nas to nic nebylo.

katanovobran
autor
22. črc 2022

@janedv
@janedv dneska sem se ptala říkal doktor ze nacvičuje bránicí tak v pohodě utz nic nedělal ale i tak mě ujistil

gbp
22. črc 2022

@katanovobran moje prvni takhle skytala nekolikrat denne klidne i dlouho nebo fakt casto. a kdyz se narodila byla hodne skytaci mimco a taky hodne blinkala 🙈 ted cekam druhe a to skytalo dohromady mozna 3x, tak se tesim, ze by nemuselo ani tolik blit 😂🙈

denny27
22. črc 2022

V posledním trimestru skoro pořád. A pak i po porodu ji to pár týdnů zůstalo 😄😄

klokanka31
22. črc 2022

@katanovobran Nevím jak často ale malá taky škytala, a dost dlouho v kuse 😊

vikysek0987
22. črc 2022

@katanovobran Moje malá v jednom kuse😁

daisymaminka
22. črc 2022

Dcera škytala v břichu hodně a škytá hodně i co se narodila (má 4 roky).

tasimia
22. črc 2022

@katanovobran je :D moje malá skytala furt i po narození😂

klaari
25. črc 2022

@katanovobran a neposlouchad nejakou duc duc hudbu, ja mela pocit ze reaguje na to. Jednou skytalA v brise snad hodinu....

katanovobran
autor
25. črc 2022

@klaari neee to vůbec 😊 hodinu fakt Jo ? 😀😀😀

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru