Ahoj holky,chci se zeptat jak často měli vaše deticky v břiše škytku nás malej ma 3x denně a někdy i třeba 20 minut,je to v pohodě ??😃
@novamamina moje druhorozena skytala tak 7-10x denne (v brise). Zustalo ji to,, ze je skytavejsin- neskyta 10x denne, ale proste casteji nez ostatni.
@janedv fakt? A já tady dumam nad tím jestli je to 3x denně v normě 😀 mě hlavně zarazi to jak dlouho 😀 vydrží to fakt i dvacet minut klidně nadskakuju pak jak moncicak 😀
@katanovobran jo... Dceři to fakt i teď v pěti letech trvá takto dlouho. Já jsem to taky zkoumala jestli je to ok. Dočetla jsem se ze je to tím jak roste Bránice.
Je to normální 😊
Naše madam škytala v bříšku několikrát denně a škytala, i když lezla na svět 🤷🏽♀️😆
@katanovobran malej měl v břiše taky často škytavku. Nejvíc vždy večer, když jsem šla spát - a to se škytavkou břiše fakt nešlo :D
@katanovobran jo jo, bylo to hrozne legracni. Mam plno videi, jak mi doslova nadskakuje bricho 🙂 radeji se samozrejme na pristi kontrole zeptej, ale u nas to nic nebylo.
@katanovobran moje prvni takhle skytala nekolikrat denne klidne i dlouho nebo fakt casto. a kdyz se narodila byla hodne skytaci mimco a taky hodne blinkala 🙈 ted cekam druhe a to skytalo dohromady mozna 3x, tak se tesim, ze by nemuselo ani tolik blit 😂🙈
V posledním trimestru skoro pořád. A pak i po porodu ji to pár týdnů zůstalo 😄😄
@katanovobran Nevím jak často ale malá taky škytala, a dost dlouho v kuse 😊
@katanovobran Moje malá v jednom kuse😁
Dcera škytala v břichu hodně a škytá hodně i co se narodila (má 4 roky).
@katanovobran je :D moje malá skytala furt i po narození😂
@katanovobran a neposlouchad nejakou duc duc hudbu, ja mela pocit ze reaguje na to. Jednou skytalA v brise snad hodinu....
@klaari neee to vůbec 😊 hodinu fakt Jo ? 😀😀😀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@katanovobran je. Moji je pět let a když ji to chytne tak skyta i teď 5x denně 🤣. Ale je to už min než když byla malá, už je to tak jednou za měsic. Někdo je asi skytavejsi