Dámy, škodí nějakým způsobem v těhu, když to do vás přítel "pustí", či polykání sperma?
"Problém" to může způsobit především v poslední fázi těhotenství, kdy sperma vyvolá porod, proto se většinou miminko vyhání sexem.... V počátku si myslím že ne, v případě že by se jednalo o rizikové těhotenství, tak mám za to, že by se dvojice měla sexu vyvarovat, aby nedošlo k potratu.... ale jinak si myslím by to mělo být OK 🙂
@paulittav u sexu na vyvolání porodu nejde o sperma, ale o stahy svalů pánevního dna, které probíhají při sexu a vyvrcholení a můžou odstartovat kontrakce.
@petrajurinova ááááhááá, a já si vždycky myslela, že za to může sperma!!! Děkuju za opravu!! 🙂
@petrajurinova @kajalka v předporodním kurzu nám porodní asistentka také říkala, že porod vyvolává sperma, které obsahuje prostaglandiny, ty jsou obsaženy i v těch tabletách, které ti dají na vyvolání v nemocnici..
A myslíte, že porod vyvolá i konzumace spermatu? 😀 😀 😀
Já jsem dokonce někde četla, že je to prospěšné. Jen už nevím v čem 😀
@daskagal že by bílkoviny?
@denyzuza06 To bude asi ono 😀
@denyzuza06 takže ideální večeře při Dukanově dietě? 😀
ale třeba takový zápasníci sumo prej jedí svoje vlastní sperma, věří že je v něm jejich síla 😝
Pry vyborny i na plet.
@gepe jo to se mi snaží vždycky nakecat manžel 😀DDD
ty jo..to je zas diskuze....ale dobře jsem se tady zasmála 🙂. Spermatu zdar! :* :D
ty jo, sorry, holky, ale mně někdy přijde, že některým lidem těhotenství sežere mozek i s lebkou 😀 pokud žena nečeká dvojčata nebo nemá nějaký problém, špinění apod., tak sex je v pořádku a když už, tak se na to snad zeptám doktora, ne? A upřímně opravdu nevím, JAK by proboha mohlo škodit plodu, když ho manželovi vykouřím 😀 😀 😀 to jsem se fakt málem pomočila smíchy..... ježiš holky, co takhle selskej rozum trochu 🙂
Tak nasmala jsem se pekne 😀, tak bacha když to spolknes a pak pujdes na velkou, aby si nevytlacila dite 🙂
Ou jééééé. Takové doptazy. Holky je třeba někdy uvažovat🙂
no taky ale když má někdo problémy s ledvinami a záněty močových cest, tak se sex nedoporučuje 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
No, můžeš třeba otěhotnět noch einmal.