Ahoj holky, mozna to nekomu prijde jako blba otazka, ale co, zeptam se. Kdyz si myslim, ze se zadarilo a mela jsem i priznak hnizdeni,zacala jsem mit trochu obavu, jestli se pri sexu nemuze nic stat. Mam si "to" odpustit aspon do chvile, nez se tehu potvrdi (nebo naopak) a nez me doktor vysetri a rekne, jestli je vse v poradku? Nerada bych tu predeslou snahu zmarila lehkovaznosti. Za to by mi pak ty 2-3 tydny nestaly,ze jsem neudrzela doma nohy u sebe 😉 manzelovi to tech par dni mohu doprat i jinak.
Užívej dokud můžeš - nevidím v tom žádný problém. V posledních dnech těhotenství budeš už jen vzpomínat 😀 😝
@lamarika @pt1981 no nejsem si tim az tak jista. Zatim nevim, jestli vubec jsem v tom, nebo jestli ano, jestli je vse v poradku. Co kdyz by nebylo vse ok? Spousta zen pise ze potom zacaly krvacet a potratily. :-/
@volodka162 a to zrovna mam v planu co nejvic 😀 pry to vyvolava porod,tak bych nerada dopadla jak kamaradka, ktere to vyvolavala az prohrabnutim sestra v nemocnici 😀
@teenyel no, já to soudím podle toho, co mi radil doktor. Vysvětlil mi, že pokud bych opravdu potrácela, nemůže za to sex, ale znamená to, že nebylo mimi v pořádku a potratila bych tak nebo tak... A já jsem se tím řídila. Samozřejmě, pokud máš strach a uklidní tě nesexovat, tak se řiď podle sebe 😕 , jde přece hlavně o tebe a tvoje pocity!!!!! Držím pěsti, ať těhotná jsi a ať je vše v pořádku!!!
V tomto stadiu sex urcite potrat nezpusobi. Obecne plati, ze prvni trimestr a obzvlast takhle extremne rane stadium je vsecho nebo nic, pokud se ma tehotenstvi zacit rozvijet, tak se proste rozvijet bude. Ja v tech dvou tydnech mezi oplodnenim a pozitivnim testem, kdy jsem nevedela, ze jsem tehotna, pila alkohol, vykourila nekolik cigaret, snedla asi kilo tataraku, mela sex, mela nocni smeny, kazdy den behala a cvicila cviky na brisni svaly a vsechno dobre dopadlo.
@dora13 co na to rict. No kdyz se o to snazim, tak rozhodne nepiji alkohol a nekourim. Takze se spis ptam u tech pripadu, kdy holky doufaji,snazi se, pozoruji a take proto maji v nekterych vecech vetsi obavy. Takhle by mi mohla napsat kazda, ktera do toho vlitla a ani o tom nevedela. Nekdo holt to stesti ma. 🙂 kazdopadne preji hodne zdravi tobe i mimcu 🙂
@teenyel no, co na to rict. nevim, jak dlouho se o dite snazite a samozrejme nevim, jak si veci beres, ale kdybych mela fungovat stylem "paneboze, ted bych potencialne mohla byt tehotna, takze mezi ovulaci a MS nebudu pit zadny alkohol, nebudu delat a budu jen pocitat dny, kdy si budu moct udelat test", tak mi z toho sibne. nevim, jak dlouho se snazite, ale pokud jen chvili, tak po par mesicich uvidis, ze takhle se fungovat neda.
a btw, otehotnela jsem v mesici, kdy jsem se prestala pozorovat a sledovat a myslela i na jine veci nez na ovulacni hlen a poceti. oni to totiz lidi neslysi radi, ale je to hodne v hlave.
taky bych se toho nebála, my souložili furt i ještě den před porodem s tím obrovským bubnem.... :D
....já osobně - nevím, jestli za to mohlo milování...ale asi 4 dny po zpoždění menzes jsem si udělala těhotenský test - vyšel pozitivní...další den taky pozitivní test...za další 2 dny další pozitivní test...k MUDr. jsem zatím nešla, chtěla jsem počkat... po třetím pozitivním testu jsme se s přítelem milovali...a hodinu na to jsem dostala křeče do břicha jako při menzes a začala jsem krvácet taky jako při menzes....do dneška nevím, co se stalo....ale říkáme si, jestli jsme to nezapříčinili tím milováním :(
@dora13 tak vzhledem k tomu, ze alkohol a cigarety k zivotu nepotrebuji, tak me nejak netizi, ze si nedam sklenku 😉 a i pres to, ze zrovna tomuto typu "zabavy" neholduji jsem schopna fungovat, pracovat a uzivat si zivot 😉 jinak @88market neni jedina, kdo o necem takovem mluvil. A to je presne to, ceho se bojim a z ceho mam respekt. Navic sestrenice 2x potratila. Takze i jeji pripad me mozna vede ke zvysene opatrnosti.
v klidu.. přítelův penis tvoje vajíčko neohrozí, leda by měl metr... nehlídej se tolik, leze to na mozek 🙂
@teenyel jasne, kazdyho vec, jen neni zapotrebi ze me hned delat nezodpovednou alkoholicku, ktera mela jednou sex a hned byla v tom, zvlast kdyz to nebyla pravda.
drzim ti palce, at se vam to povede co nejdriv a mej na pameti, ze vetsim nepritelem nez par dvojek vina je pro tydenni embryo stres.
@dora13 to jsem spis myslela tak, jak se rika treba ze na nekoho staci hodit trenky a je to, nektere se sice snazi, ale jsou trpelive a neresi to a nektere i pres to, ze by treba chtely myslet na neco jineho, tak to nejde a maji to v hlave porad a proto to vic resi a zjistuji ke vsemu vic informaci. Navic me i bavi si info zjistovat a resit to. Neberu to jako stres, ale jako neco,pro co si pripadam byt zapalena,ctu si o tom, vyzvidam a snazim se udelat ze sve strany maximum 😉
My se snazili dva roky, otehotnela jsem az s pomoci lekaru. Od zacatku je to rizikove, sex nam zakazali primo lekari. Ale tim nechci rict, ze to tak musi byt u vsech. Kdyz bude sex jemny a nezny, ne zadna "drastarna" myslim, ze neni nutne se mu uplne vyhybat. My to ovsem dodrzujeme, mam strach, aby nenastaly dalsi komplikace.
@teenyel ani jednou jsem neřešila, že bych na začátku těhotenství neměla sex. Nikdy se nám nepovedlo první měsíc a abych několik měsíců řešila, že od ovulace najednou nemůžu a zase kolem ovulace musím, to teda ne. To bych manžela asi brzo znechutila 😝 Jinak si myslím, že pokud je těhotenství v pořádku, nevadí mu sex, pád, sport, nic. Pokud v pořádku není, nepomůžou tomu ani lékaři a potrat může vyvolat cokoliv. Byla jsem 3x těhotná, podruhé to bylo krátké, v podstatě pár dní opožděná MS. Ale ani tak mě nenapadlo se potřetí nějak omezovat.
po sexu jsem potratila pohmozdil se delozni cipek
@teenyel ahoj tak myslim ze je to uplne v pohode ked si budete aj nadalej uzivat, pravdou je ze pocas tehotenstva sa ukaze ako sa viete skor maznat, tulik, hladkat a a bozkavat v takom skor jemnejsom neznejsom a pohodovejsom duchu tak aby ste si to uzivali obaja aj ty aj tvoj manzel ...😉
@tatko_smolko nakonec jsem o to minule přišla a tohle tehu jsme měli zákaz a od té doby se k tomu nedostali.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@teenyel v klidu si užívej 🙂 Kdyby bylo něco špatně, tak sexem bys to nijak nezhoršila 😉