Hodne osobni otazka, ale”trapi” me to. S pritelem jsme byli zvykli, ze jsme pred otehotnenim meli sex pomalu kazdy den. Jenze ted, jak jsem tehotna, tak jsme radi, ze spolu spime 1x za tyden. Nekdy ani to ne. Ani nejde o to, ze bych nemela naladu, ale kolikrat prijdu do loznice, a nez treba pritel prijde ze sprchy, tak uz spim, nebo mi je spatne, boli me zada. A kdyz uz sex je, tak me to po nem silene pali. Proste porad neco. Vcera jsem rikala priteli, at si to nebere spatne, ze ho porad miluji, přitahuje me, ale fyzicky me tehotenstvi vycerpava. Rikal, ze to chape, ale vidim na nem, ze je nestastny. Otazka tedy zni, jak to mate se frekvenci sexu v tehotenstvi vy? Dekuji vsem za odpovedi.
4 týdny do porodu a sex za celé těhotenství 4x-5x🤔ne že bychom nebyla chuť, ze začátku, přesně jak říkáš ty únava atd. Ale u nás jw to spíš ze strany partnera, na začátku strach, aby vše klaplo, teď s narustajicim břichem mu to přijde prý divné... (s břichem se normálně mazlí, hladí, jen twn sex mu je asi nepříjemný) jo trošku mi to vadilo, ale teď už mi jw ro celkem fuk... Jinak už jw to naše druhé těhotenství a u prvního to bylo podobné, ale tam mám zkušenost s tím pálením... Jsou to kvasinky, kup si na to v lékárně globule a manžela aspoň preleci Canestenem... My pak používali normálně kondom, protože jsem taky hrozně trpěla
Tak od začátku těhotenství cca 1*tydne, výjimečně dvakrát, výjimečně vynechano, jak se mi chtělo.. Jak říkáš ty, než přišel že sprchy, tak i když se mi chtělo moc, vytuhla jsem.. Často se mi taky stávalo, že tam dole jsem se necítila, taky to zabolelo zapalilo, ale nechtěla jsem ho o to připravit, i když byl pozornej a pořád se ptal, jestli je všechno v pořádku, nechtěla jsem mu to kazit.. No pak jsem měla nějaký problémy, rizikový, takže jsme to omezili, ale snažila jsem se mu to prokladat jinýma praktikama 😁 teď už nějaký týden nemůžu nic, abych neporodila dřív tak se staram jen o něj, přece jen, těhotná jsem já, a nechci mu nějak způsobovat trauma nucenou abstinenci .. Do porodu ještě něco zbývá a po porodu se zase nějakej čas nemůže, tak mu vždycky aspoň vyplavim ,, mozek,, aby ho nenapadla nějaká hovadina 😁 ne jako věřím mu, ale musím si ho trochu předcházet.. On říká, že se cítí provinile, když já mu dělám dobře a on mně nemůže, ale já ho uklidnuji tím, že si to pak mnohonásobně vyberu 😎 jo a u prvního to nebylo skoro vůbec, byli jsme mladí a břicha se asi trochu bál..
U nás ho bylo celkem málo, ale užili jsme si potom a vrátili se k experimentování a občas partner donese nějakou sex. pomůcku..
Na zacatku malo kvuli unave, pak tak jednou tydne, posledni trimestr skoro nic. Ja chut nijak zvlast nemela a manzelovi to prislo divne
Tak jsou i dalsi praktiky, kterymi chlapa udelas stastnym 😉😎....kdyz je ti to jinak neprijemny...
U nás je to naopak,já bych mohla v podstatě denně a chlapovi se do toho nechce,odrazuje ho rostoucí břicho 🤪takže 2* týdne 🤐
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Asi tak jako vy 🤦🏼♀️😅 taky mi rekl,ze to chape... proste neni energie ani chut...🙄