Zhruba začátkem roku mi našli v děloze hematom. Dr. nařídil klidový režim a zakázal sex. Podle poslední kontroly je hematom stabilní, nijak neroste, ale přesto máme se sexem stále útrum. Pravděpodobnost, že do konce těhotenství zmizí je mizivá (jsem skoro v 7. měsíci), ale nám už s přítelem ten sex začíná lézt na hlavu. Nejsme žádni nymfomani, ale je pro nás těžké usínat x týdnů vedle člověka, kterého milujete, přitahuje vás, ale nesmíte na něj pomalu ani sáhnout. Jak dlouho jste měli sex v těhotenství zakázaný vy? A jak jste to vydržely?
@handulkak Je to ale maras. Už se mi o tom i zdá 😀 Fakt si připadám jak nadržená puberťačka. Přítele se snažím uspkojit jinak, ale ten má zas výčitky, že já z toho "nic nemám" a že to není ono 👎
Před otěhotněním skoro dva měsíce, celé těhotenství a po šestinedělí ještě měsíc. Takže celkově asi 14 měsíců. Máme obě děti z IVF, takže asi tak
Zakázaný nebyl,přítel si ho odepřel sám, jelikož se bál o malého. Vidina ztráty vytouženého dítěte ho připravila o chuť cokoliv zkusit ...
Stejně jako
@amazonkajanik .zdravé donosene dítě mělo přednost, takže u nás celé těhotenství, šestinedělí + ještě další 4 měsíce
Já jsem normálně nymfomanka, ale v každém těhu, jako bych vagínu ztratila 🤣🤦 muž byl rád, že si konečně odpočine 🤣 sám říkal, že prcat velrybu úplně nemusí 🤣 přeci jen sem tlustá bylo, no😇 neboj, pak to všechno dozenete. A muže uspokojovat můžeš 👍 naopak bude rád, jen ty musíš bohužel počkat, ale to čekání stojí za to, děláte to pro miminko❤️
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Obě těhotenství celých devět měsíců a pak sestinedeli. Vydržet jsme museli. Oba jsem se báli o miminka. Pak to dozenete. A jak říkala dr : partnera lze uspokojit i jinak 😁😁