Ahojky, prosím, jen dotaz ze zvědavosti. Upozorňuji, že je mi jedno co čekám, jen mě zajímají zkušenosti, možnosti 🙂
Čekám miminko ze sexu 3-4 dny před ovulací. Dle různých informací holcici spermie vydrží dyl a tak je spise pravdepodobne, ze čekám holcicku. Ale - je to tak vzdy? Neni možné, ze "vydrzela" i klucici spermie? Jak jste to mely vy? Potvrdila se u vas tahle teorie? Diky a přeji hezky den ☺️
My trtkali v den ovulace a je z toho kluk. Říká se, že si X počkají, ale přímá studie na to asi není ...
@amazonkajanik
Taky tak 🤣
Před ovulací a máme holku 😊
u nás vychází 100% - čekám třetí. První holka - plánovaně neplánovaná, prostě jsme se jen přestali chránit, ale nic neřešili, takže pochubuji, že bychom chytili přímo ovulaci. Druhý kluk - plánovaný, hlídala jsem ovulaci. Teď to bude holka, sex cca 4 dny před ovulací
Ne… mela jsem chlapecka
Ze sexu 3-4 před ovulací jsem měla jednou kluka a jednou holku. Ze sexu 1 den před ovulací kluka a kluka. Kamarádka má kluka z 5 dní před ovu.
Mame 3 deti. Prvni i treti dcera 2-3dny pred ovulaci. Syn v den ovulace. 🙂 zda teorie plati, nevim, ale u nas to tak bylo.
U mě sex proběhl večer a nad ránem mě probudila bolest v boku, hned ráno jsem dělala ovu test a byl pozitivní, no a mám dvouletou holčičku 💞 Teďka teprve čekáme, ale sex proběhl taky kolem doby ovulace, tak jsem zvědavá. My bychom radši další holčičku, nějak si neumím představit, co dělat s klukem a jak se o něho starat. 😁
V den ovulace a dvojcata holky. Paradox je, ze jsem odjakživa měla ovulace 12-14 den. V mesici kdy se zadarilo byla ovulace až 22.den cyklu. Vím to od Dr.
První dítě hnedka nevím ani kdy neplánovaně 😄😄a teď se snažím a nejde to měla jsem pozitivní test ovu a i bt a byl sex a stejně nic 😄😄😄 tak na to séru 😄😄😄😄
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
No vyjde to asi tak v 50 % případů, jako všechny teorie o ovlivnění pohlaví. Já mám ze sexu před ovulací dva kluky 🙂