Sex po Hamiltonu, není riziko infekce?

barcuca
28. bře 2015

Ahoj holky prosím Vás ve středu jsem byla u doktora a udělal mi Hamiltona. Sice mi odchází hlenová zátka a trochu špiním, ale jinak se nic nekoná. S manželem jsme si řikali, že by jsme ji zkusili ještě prošťouchnout sexem, ale není tady nějaké riziko infekce nebo tak? Díky...

sim007
28. bře 2015

A na to spineni ti doktor nic nerikal? Me by asi znepokojovalo.

achjonetusim
28. bře 2015

Nic se nekoná, protože tvoje tělo ani miminko není na porod připravený - termín máš až příští pátek. Pan doktor je (s prominutím) debil 🙄

sara84
28. bře 2015

Nam to pomohlo, ale musi dojit k orgasmu...coz neni az tak jednoduche 🙂 s tim pupkem a vsim kolem...pokud nrodesla voda a nemate k tomu odpor nejak...proc ne

barcuca
autor
28. bře 2015

@sim007 řikal, že budu špinit...pak jsem se ptala ještě jiné paní doktorky na monitorech a ta taky říkala, že je to normální...pokud to není jasná krev tak to nevadí...
@achjonetusim on ho udělal kvůli tomu, že jsem měla trošku horší monitory a už 14 dní jsem otevřená na 2 prsty a CS 8...
@sara84 já právě slyšela, že stačí to sperma, že obsahuje ty prostaglandidy...tak nevím...

jandus25
28. bře 2015

Ahojky, klidně to prostouchnete ;). Mě to doktorka jen doporučila. Maximálně to urychlíte....nic jiného se stát nemůže. Podle mě je teda důležity hlavně orgasmus manzela, kvůli spermiím. Protože ty vyvolávají porod. Přeji hodně štěstí 🙂

sara84
28. bře 2015

No pry musi dojit k te chemii 🙂 prd tomu rozumim,ale hrozili mi vyvolavanim a tak jsme to zkusili vice krat, a az "pak" tj do asi 5 h porod rozjel..a to rano Mudr.rikala,ze tom nic nenasvedcuje...

barcuca
autor
28. bře 2015

@jandus25 no on právě doktor řikal, že už jsem připravená, že už to naspadnutí, ale nějak se to nechce rozjet...=)
@sara84 tak to bude problém...v těhu mi to nějak nejde=)

jandus25
28. bře 2015

Ono se to rozjede....neboj 🙂. Mě říkali, ze je to na rozpadnuti dva týdny u obou porodu. Ale Hamiltona mi dělali až u druhého, protože jsem měla uz málo plodovky a ohrožovalo to mimi. Do dvou dnů jsem porodila. Tak držím palce :D

minonnka
28. bře 2015

@barcuca Prenasela jsem 4 dny, tak jsme take vyvolavali sexem (dr.na monitorech doporucoval nechraneny pohl.styk 😉 ), pila jsem malinikovy caj, caj s nastrouhanym zazvorem, nekolikrat jsem vysla vsechny patra v baraku, umyla zem na vsech ctyrech, koupel v horke vode...k ranu zacaly kontrakce a k veceru se mala narodila 🙂
To rano mi tchyne rikala behem kontrakci, ze nerodim, ze bych vypadala jinak...v poledne (az jsem uspala syna a poobedvala, odjizdeli jsme pro jistotu do pordnice) rikala, ze nerodim, ze se jeste vratime oba domu 😀
U toho sexu jde podle me hlavne o sperma, ktere zmekci delozni hrdlo, ale orgazmus obou nebude na skodu 😀
Holcicky se cancaji, dockate se 😉

barcuca
autor
28. bře 2015

@jandus25 no našemu doktorovi se nelíbí monitory, tak právě proto nám to zkoušel vyvolat...
@minonnka to už jsem taky všechno vyzkoušela, ale holka je paličatá...kdybych nebyla vynervovaná z těch monitorů, tak mi je jedno kdy půjde ven...dneska jsem si taky dala do těla...tak uvidíme...=)

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru