Ahoj holky prosím Vás ve středu jsem byla u doktora a udělal mi Hamiltona. Sice mi odchází hlenová zátka a trochu špiním, ale jinak se nic nekoná. S manželem jsme si řikali, že by jsme ji zkusili ještě prošťouchnout sexem, ale není tady nějaké riziko infekce nebo tak? Díky...
Nic se nekoná, protože tvoje tělo ani miminko není na porod připravený - termín máš až příští pátek. Pan doktor je (s prominutím) debil 🙄
Nam to pomohlo, ale musi dojit k orgasmu...coz neni az tak jednoduche 🙂 s tim pupkem a vsim kolem...pokud nrodesla voda a nemate k tomu odpor nejak...proc ne
@sim007 řikal, že budu špinit...pak jsem se ptala ještě jiné paní doktorky na monitorech a ta taky říkala, že je to normální...pokud to není jasná krev tak to nevadí...
@achjonetusim on ho udělal kvůli tomu, že jsem měla trošku horší monitory a už 14 dní jsem otevřená na 2 prsty a CS 8...
@sara84 já právě slyšela, že stačí to sperma, že obsahuje ty prostaglandidy...tak nevím...
Ahojky, klidně to prostouchnete ;). Mě to doktorka jen doporučila. Maximálně to urychlíte....nic jiného se stát nemůže. Podle mě je teda důležity hlavně orgasmus manzela, kvůli spermiím. Protože ty vyvolávají porod. Přeji hodně štěstí 🙂
No pry musi dojit k te chemii 🙂 prd tomu rozumim,ale hrozili mi vyvolavanim a tak jsme to zkusili vice krat, a az "pak" tj do asi 5 h porod rozjel..a to rano Mudr.rikala,ze tom nic nenasvedcuje...
Ono se to rozjede....neboj 🙂. Mě říkali, ze je to na rozpadnuti dva týdny u obou porodu. Ale Hamiltona mi dělali až u druhého, protože jsem měla uz málo plodovky a ohrožovalo to mimi. Do dvou dnů jsem porodila. Tak držím palce :D
@barcuca Prenasela jsem 4 dny, tak jsme take vyvolavali sexem (dr.na monitorech doporucoval nechraneny pohl.styk 😉 ), pila jsem malinikovy caj, caj s nastrouhanym zazvorem, nekolikrat jsem vysla vsechny patra v baraku, umyla zem na vsech ctyrech, koupel v horke vode...k ranu zacaly kontrakce a k veceru se mala narodila 🙂
To rano mi tchyne rikala behem kontrakci, ze nerodim, ze bych vypadala jinak...v poledne (az jsem uspala syna a poobedvala, odjizdeli jsme pro jistotu do pordnice) rikala, ze nerodim, ze se jeste vratime oba domu 😀
U toho sexu jde podle me hlavne o sperma, ktere zmekci delozni hrdlo, ale orgazmus obou nebude na skodu 😀
Holcicky se cancaji, dockate se 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
A na to spineni ti doktor nic nerikal? Me by asi znepokojovalo.