Ahojte kamarádka mi tet poradila abych se nechala sešít že to pomáha udržet mimčo.Jsem po 2 potratech a tet mi vyšly 2 testy pozitivně(zítra jdu k doktorce).Tak jsem se chtěla zeptat jestli jste se stím někdo nesetkal a jaky to má význam a jestli je to pravda a pomahá to. Děkuji za odpovědi 🙂
@michalka1402 Myslim,ze cipek se muze sesit az ve vyssim stupni tehotenstvi,kdyby hrozilo otevirani driv...
Ale jeste pred tehu urcite ne...
Tak si to myslim že je to blbost.Děkuji i tak za odpověd
@michalka1402 o tomto som nepocula, ale pri zamlknutom potrate, kde dojde k zaniku plodu vplyvom genetickych vad a pod. urcite ziadne zasitie nepomoze....vela stastia
Psali o tom zrovna v únorovém čísle Máma a já. Ten zákrok se jmenuje cerkláž děložního hrdla a provádí se při zjištěné nedostatečnosti děložního hrdla (předčasné otvírání) nebo u žen s opakovanými potraty ve 2. trimestru.
ano přesně tak, dělá se to až v pokročilejším stádiu těhu, teď na začátku ti to dělat nikdo nebude, pokud je plod neživotaschopný, tak mu nepomůže nic a myslím, že příroda ví co dělá, že se přestane plod na začátku vyvíjet (různé vady a postižení), pokud je to už v pokročilejším stádiu tak pak je to možnost jak plod udržet déle v děloze, ale řekla bych, že moc často se to nedělá
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Blbost. Zeptej se doktorky, ale podle me nejake nasilne udrzeni plodu neexistuje.