Ahoj, byla jste některá na screeningu v Praze v GENETU? Jaké máte zkušenosti? Mohl s Vámi na vyšetření partner? Čeká mě screening příští týden ve čtvrtek....Děkuji
@pabka Super já jdu k Doležalovi 🙂 Děkuji
Taky jsem byla 2x u Dr.Doležala, je hodnej, ale hrozně huhňá 😀
A co myslíte bude schopen mi ve 14 tt říct pohlaví? Jinak se z babiček zblázním 😀 😀 😀
@monikagurthova byla jsem u Dolezala a pohlavi mi rekl uz v tom 14tt
@im4fun Tak snad já jdu k němu taky, protože každý telefonát od 10tt poslouchám a co to bude? A výmluva miminko už nepomáhá 😀
Hm, mně v gennetu řekli, že jsem se měla objednat tak v sedmém týdnu a poslali mě někam ☹
@monikagurthova ahoj,akorat tu sedim a mam po vysetreni. Hned se me ptali jestli jde se mnou partner....a na obrazovce bylo videt vsechno....jsem 12+1 a uz vim i pohlavi 🙂 za me super
Jo Dolezal huhna a mluvi rychle,ale jinak je v pohode. 😉
A jako proč se ti vysmáli, jako že nemají místo?
@monikagurthova No, že volám pozdě, že mají absolutně plno a že jsme měla volat tak v sedmém, max. v osmém týdnu.
@barumat No je fakt že mě tam na genetice objednávali před měsícem. a byl volnej jenom tenhle termín
No jo, no, stalo se. Mě na poslední kontrole u dr. předtím nenapadlo se ještě ptát a na tý další už jsem právě byla v tom 11.tt a bylo pro ně pozdě. Na screening jdu příští týden do nemocnice do Krče, tak uvidím. Hlavně aby mi ho vůbec někde udělali, o nic jinýho mi nejde 🙂
@barumat Tak můžou ti ho udělat do 16 tt, mě nabírali u nás v Benešově, ale na screening odesílají nejlépe do Genetu a doktorka si to hlídá, aby se na krev šlo v 10 tt a hned objednávají na termín UTZ. Takže díkybohu za to 🙂
@barumat A aspoň to budeš mít o 300 levnější 😉
Mně to celý přijde nějak na hlavu, protože na krev půjdu až po UTZ tentýž den, tj. skoro ve 14.tt 😅 UTZ mi budou dělat v nemocnici a krev nabírat na genetice taky tam. No a paradoxně hned týden na to půjdu na odběry na triple test, je to prostě celý nějak podivný 😀 Hlavní je, aby to mělo nějakou vypovídací hodnotu, ale tak to snad vědí líp oni.
@barumat Ty to je divný, jako u mě si to hlídá můj gyndař abysme něco nezanedbali, ale je fakt, že on je hroznej pečlivka 🙂
@monikagurthova On ale ten kombinovanej test není standard, standardní je triple test, takže na kombinovanej spousta gyndařů neposílá, ani na něj nijak neupozorňuje. Když jsem se na něj ptala, řekl mi, že je to nad rámec toho, co hradí pojišťovna a toho, co se běžně v těhotenství dělá, ale že pokud to chci, není problém, ale musím se tam objednat sama. A dal mi tip, na koho se obrátit. Triple test si gyndař samozřejmě hlídá.
@barumat No jak říkám můj je šťoura a posílá na všechno nejlépe 2x :D :D :D
holky, dělají na prvním screeningu v Gennetu v Praze i 3d utz?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj, byla jsem tam. Byla jsem u Mudr. Březinové a u MUDr. Doležala. Ten mi přišel trochu lepší. Partner s tebou může.