Ahoj všem, poslední dva dny řeším, že mne odmítli u Apolináře z kapacitních důvodů udělat screening v I trimestru, jenže už jsem byla na odběru krve na Karlově náměstí a nevím co mám dělat? Opakovaně mne sestra z recepce zdvořile odmítla a že si musím najít jiné pracoviště, ale že sama neví kde akceptují krev z Karlova náměstí...prosím poraďte, neřešila jste některá stejný problém....??? Nejsem ani z Prahy takže se vůbec nevyznám a nevím co dělat... děkuji za rady
Kolínská nebo Nymburská nemocnice?
Jsem z Prahy a vždy jsem šla na screening v prvním trimestru do Gennetu, stačí si tam zavolat, stojí to cca tisíc korun a vždy vše v pohodě. Pokud vím, mají pracoviště i po Praze a ČR, krev nabírají přímo tam. Stačí tam zavolat a objednat se.
Ahojky,také jsem byla v Gennetu,stačí zavolat a objednat se,krev ti vezmou přímo tam,pak udělají i vysetreni a výsledky porovnaji dohromady.Jenom neotalej s objednanim,je tam natresk😉
Gennet ma taky plno... Volala jsem tam minuly tyden a uz me nevzali.
Www.profema.cz
Tak gennet Liberec,sice trochu z ruky, taky sem se objednávala na poslední chvíli a vyšli mi vstříc 😉
děkuji..nakonec jsem stejně u apolináře skončila...nedopadlo to dobře =(
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Já sice nejsem z Prahy, tak nevím jak to u vás chodí, ale na Tvém místě bych zavolala gynekologovi, aby Tě někam objednal on. Nešlo by to?