Dobrý den, chtěla bych se zeptat kolik stoji screening v 1.trimestru ve FN v Olomouci?
Pokud máš žádanku tak by neměl stát nic. Já teda za něho nic neplatila.
Se zadankou zadarmo
@nikinka2505 Teď tam byla ségra a protože ji její dr. z nepochopitelných důvodů nenapsala žádanku, platila 1000,-Kč. Ale jak píšou holky, se žádankou zadara 🙂. Co mě ale na FN hrozně udivilo a nemile překvapilo (jsem zastáncem genetiky u dr. Poláka 😀 😀 😀 ), že sestře v den genetiky udělali ultrazvuk, pak nabrali teprve krev a řekli ji, že pokud se nikdo neozve do 15:30 ten den, tak je vše OK. Takže byla celý den ve stresu, jestli bude nebo nebude volat cizí číslo 😠 . Což u Poláka bylo super, že krev se brala předem a při ULT už pak člověk rovnou dostal i zprávu do ruky 😀 😀 😀 .
pokud máš žádanku od dokrtora tak neplatíš nic jinak myslim že 1000
platí se jen poplatek Kč 30,-
Holky, jsme taky objednaní na screening do fakultky a zajímalo by mě, jestli nám tam už řeknou pohlaví? Nemáte některá zkušenost?
Holky jít radší na screening do FN v Olomouci nebo do Centra Dr. Poláka? Četla jsem spoustu pozitivních i negativních ohlasů na oba. Díky za pomoc
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Zavolej tam a zeptej se🙂
http://www.rodina.cz/scripts/diskuse/novep_tree...