Holky jsem 31TT, předtím mě to vůbec nenapadlo, ale teď jsem asi už úplně pitomá a paranoidní, nemůžu to dostát z hlavy míst přibírání mám už 3 kila za poslední 3 týdny dole.
Jen bych ráda znala Váš názor:
Pokoušeli jsme se s manželem o miminko, vyšlo to, první šok, ale už jsem rádi.JENŽE, mě ten měsíc manžel 1-2 dny před očekávanou MS strašně naštval, já se opila a s kamarádem jsme měli orální sex, potom co já jsem polkla sperma, jsme se chvilku líbali a pak on zase na oplátku líbal dole tam mě. Moje otázka zní, můžu tak s kamarádem otěhotnět? (Prosím nesuďte mě za to, trpím si to to už dost svědomím sama).
Podstatné, že regulérní sex s manželem byl 3x kolem ovulace , gestační váček na ultrazvuku byl přesně jak měl být, embryo velikostí taky. Těhu test jsem si dělala 3-4 den po orálním styku s kamarádem (po 2 dnech zpoždění MS) a byl opravdu pozitivní, žádný duch...
Co myslíte, jsem opravdu paranoidní a cvičí se mnou hormony? Gynekologovi se svěřit nemůžu, je blízký přítel manžela...
Nemyslis si, doufám, ze jsi otěhotněla po oralu, ze ne, ze to je jen legrace? 😀 jasně ze ne! Jestli jsi neměla sex s někým jiným, tak je na 100% manžela.
@mitenka9 To co píšeš je fyzicky nemožné, spermie by se musely z tvých úst (kde díky kyselému prostředí umřou dost fofrem) dostat do jeho úst (opět dost fofrem umírají) a odtamtud by se musely dostat někam "ke vchodu", odkud by musely doputovat až k vajíčku...no to není úplně reálné, že:D uklidni se a radši přemýšlej o tom, proč jedna blbá hádka způsobí, že jdeš za kamarádem ;)
@vanea to by musel být sakra nadsamec, kdyby ji oplodnil takhle 🙂
@guinea hele já byla párkrát u svyho kamaráda gynekologa 😀 a bylo to vcelku v pohodě 🙂 chvíli jsem se bala,ze jakmile se uvidíme nekde mimo ordinaci, ze první co si vybaví, bude moje frnda, ale je to profik,
vyšetření bylo vždycky v pohodě 🙂 spis se víc snažil a byl důkladnější, když jsme takový kamaradi, měla jsem 100% důvěru, udělal mi třeba UZ v dobe, kdy mi ho nedelala moje dr.
@prostejina Huuuuu! Další odvážná! 😝
sliny spermie hodně ničí! Klid, je to jen stíha!gyndaři to neříkej, vykecá to. tohle se muž nesmí nikdy dozvědět.
Kolko ti je ze uvazujes o otehotneni cez oral?nez toto sem napisat a tak si klepnem po prstoch a nepisem nic pre boha. Dospela zena jeziiis
Pane Bože 😂😱 já bych si asi klepala na hlavu....
Tohle neeee!😅 Lidstvo ještě není připraveno...
je manžela, buď v klidu!
@prostejina
@guinea
Ja taky chodim ke svymu kamaradovi,i me ted v dubnu odrodil...naopak mam k nemu duveru,sono mi dela vzdy,pri problemu funguje jako pritel po telefonu,takovej nadstandard a protekce v jednom...takze si nestezuju 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@mitenka9 Klid,to jsou opravdu hormony 🙂 Otcem miminka je samozřejmě manžel,bez debaty,100%. Přeji klidný zbytek těhotenství a zdravé miminko!