S kým miminko mám?

mitenka9
15. kvě 2017

Holky jsem 31TT, předtím mě to vůbec nenapadlo, ale teď jsem asi už úplně pitomá a paranoidní, nemůžu to dostát z hlavy míst přibírání mám už 3 kila za poslední 3 týdny dole.
Jen bych ráda znala Váš názor:
Pokoušeli jsme se s manželem o miminko, vyšlo to, první šok, ale už jsem rádi.JENŽE, mě ten měsíc manžel 1-2 dny před očekávanou MS strašně naštval, já se opila a s kamarádem jsme měli orální sex, potom co já jsem polkla sperma, jsme se chvilku líbali a pak on zase na oplátku líbal dole tam mě. Moje otázka zní, můžu tak s kamarádem otěhotnět? (Prosím nesuďte mě za to, trpím si to to už dost svědomím sama).
Podstatné, že regulérní sex s manželem byl 3x kolem ovulace , gestační váček na ultrazvuku byl přesně jak měl být, embryo velikostí taky. Těhu test jsem si dělala 3-4 den po orálním styku s kamarádem (po 2 dnech zpoždění MS) a byl opravdu pozitivní, žádný duch...
Co myslíte, jsem opravdu paranoidní a cvičí se mnou hormony? Gynekologovi se svěřit nemůžu, je blízký přítel manžela...

verkaver
15. kvě 2017

@mitenka9 Klid,to jsou opravdu hormony 🙂 Otcem miminka je samozřejmě manžel,bez debaty,100%. Přeji klidný zbytek těhotenství a zdravé miminko!

prostejina
15. kvě 2017

Nemyslis si, doufám, ze jsi otěhotněla po oralu, ze ne, ze to je jen legrace? 😀 jasně ze ne! Jestli jsi neměla sex s někým jiným, tak je na 100% manžela.

mitenka9
autor
15. kvě 2017

@verkaver Děkuju moc za podporu!

vanea
15. kvě 2017

@mitenka9 To co píšeš je fyzicky nemožné, spermie by se musely z tvých úst (kde díky kyselému prostředí umřou dost fofrem) dostat do jeho úst (opět dost fofrem umírají) a odtamtud by se musely dostat někam "ke vchodu", odkud by musely doputovat až k vajíčku...no to není úplně reálné, že:D uklidni se a radši přemýšlej o tom, proč jedna blbá hádka způsobí, že jdeš za kamarádem ;)

lovely_creature
15. kvě 2017

@vanea to by musel být sakra nadsamec, kdyby ji oplodnil takhle 🙂

mitenka9
autor
15. kvě 2017

@vanea Děkuju....prostě zkrat, člověk někde reaguje doooost blbě...

guinea
15. kvě 2017

@mitenka9 Tak dítě je samozřejmě manžela, o tom bych v tvém případě vůbec nepochybovala. Spíš se divím, že ti není nepříjemné chodit se nechat vyšetřovat manželovým kamarádem - gynekologem. Brrrr. Hrozná představa 😅

prostejina
15. kvě 2017

@guinea hele já byla párkrát u svyho kamaráda gynekologa 😀 a bylo to vcelku v pohodě 🙂 chvíli jsem se bala,ze jakmile se uvidíme nekde mimo ordinaci, ze první co si vybaví, bude moje frnda, ale je to profik,
vyšetření bylo vždycky v pohodě 🙂 spis se víc snažil a byl důkladnější, když jsme takový kamaradi, měla jsem 100% důvěru, udělal mi třeba UZ v dobe, kdy mi ho nedelala moje dr.

guinea
15. kvě 2017

@prostejina Huuuuu! Další odvážná! 😝

pincola
15. kvě 2017

sliny spermie hodně ničí! Klid, je to jen stíha!gyndaři to neříkej, vykecá to. tohle se muž nesmí nikdy dozvědět.

haaaluska
15. kvě 2017

Kolko ti je ze uvazujes o otehotneni cez oral?nez toto sem napisat a tak si klepnem po prstoch a nepisem nic pre boha. Dospela zena jeziiis

michaela1891
15. kvě 2017

Pane Bože 😂😱 já bych si asi klepala na hlavu....

nevesta2708
15. kvě 2017

Tohle neeee!😅 Lidstvo ještě není připraveno...
je manžela, buď v klidu!

pucmelinka
15. kvě 2017

@prostejina
@guinea
Ja taky chodim ke svymu kamaradovi,i me ted v dubnu odrodil...naopak mam k nemu duveru,sono mi dela vzdy,pri problemu funguje jako pritel po telefonu,takovej nadstandard a protekce v jednom...takze si nestezuju 😉

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru