Rennie. Jak často a jak dlouho se může užívat v těhotenství?

16. dub 2021

Ahoj maminky, jsem v osmém měsíci a často mě pálí žáha. Občas si vezmu rennie. Někdy zabere někdy ne, každopádně nevíte některá jak často se v těhotenství a jak dlouho se může brát? Děkuju!

amazonkajanik
16. dub 2021

Je to napsané v letáku, ale mám za to, že max 8 denně. Kombinovala jsem i s gavisconem, ale nejlépe zabralo nealko pivo od třeboňského pivovaru , hlavně po jídle ...

jjasmina
16. dub 2021

Já jsem min 4 denně dala a k tomu bombony vetrove winterfresh, na chvilku ulevilo

makkyv
16. dub 2021

Ahojky, tak já na žáhu trpěla úplně šíleně, huba plná slin, no šílenost a ne nadarmo se říká, že mimi bude hodně vlasaté. Malá měla vlasů až až😅 mě jediné co pomohlo byla úplně ta nejhnusnejsi a největší klasika JEDLÁ SODA, MUDr mi též řekl, že to nevadí, pak jak jsem ji brala častěji, jsem si už zvykla na chuť a už mi ani nevadí 😅 po porodu ani neznám pálení záhy už😅🙂

sajul
16. dub 2021

To buď ráda, že ti to Rennie zabírá. Já už beru přes dva mesice Helicid a žádná výhra. Jeden den dobrý, druhej den hrůza. Opravdu se těším, až bude po 🙏

novousek97
16. dub 2021

Tak me teda rennie uz ani nepomáhá, co mi ale dokáže ulevit je občasné piti bilinske kyselky 👍

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru