Rašelinové zábaly, koupele, masáže v těhotenství

isabelafuentes
24. dub 2017

Ahoj holky, můžou se v těhotenství (II. trimestr) takové ty wellness procedury jako jsou rašelinové zábaly, pivní lázně, masáže, vířivky? Nevadí to něčemu? Třeba u té rašeliny si fakt nejsem jistá - prokrvuje to pokožku, takže pokud máte fundovanější info, nebo třeba už jste to řešily s doktorem, budu ráda za info.
Díky..

thortia
24. dub 2017

Bylo mi řečeno, že nic teplého v oblasti beder a pánve, což zábaly asi jsou. Vířivka pokud není horká asi nevadí a při masáži by jsi měla sedět- to mi řekli přímo v lázních

isabelafuentes
autor
24. dub 2017

@thortia Dekuju,myslim si to stejne.

michaela_hermanice
24. dub 2017

@isabelafuentes Ahoj, sice uz jsi odpoved dostala, ale zrovna jsem resila totez. Mela jsem nastoupit do lazni s bolesti zad, ale tehotenstvi je v kontraindikacnim seznamu. Ptala jsem se i sveho gynekologa a ten rekl, ze by to nedoporucil. Jsem v 6. tt.

isabelafuentes
autor
24. dub 2017

@michaela_hermanice Asi se taky pro jistotu zeptam lekare. Ono asi hodne zalezi na druhu procedury,teplote,intenzite.. Nejake bazinky a koupele v normalni teplote by vadit nemely,ale s raselinou a masazemi si nejsem jista. O saune treba vim,ze se v tehu nesmi a ani by se mi tam teda nechtelo..

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru