Ahojte holky, kdy během dne jste měly tzv. "ranní nevolnosti" a v kolikátém týdnu, případně měsíci vám skončily? Já mívám nevolnosti až večer anebo když se dlouho nenajím... a vy?
Já jsem si je užila do čtvrtého měsíce a poté začali migrény jak blázen. A teda ranní jsem nikdy neměla spíše večerní. A někdy nebyl problém mít celodenní 😝 Bylo to opravdu zábavné 😅
tak ja od 8 tyz. do konca 4 mes. mi bolo zle cely den 😠 ... a potom to ustupilo 😉
Ahojte, mne zacalo byt zle az ked ma uz vsetci ubezpecovali, ze uz mi byvat nebude 😒 - od 3. do 6. tt a tiez to byvalo kedykolvek, hlavne pri umyvani zubov a kedze by som si potom vzdy rada umyt zuby tak to bol zacarovany kruh... Ale citronove cukriky Orbit mi robili dobre 😉
mne bolo takmer od zaciatku tehu az do 4teho mesiaca, hocikedy cez den, popr. cely den, niekolkox za den vracanie (take zlce, maalokedy jedlo), potom to na 2-3 mesiace prestalo a potom znova az do konca tehu a to uz zacala aj kyselina jak hrom a posledny mesiac som bola kvoli tomu uz aj v nemocnici
kisska, diky za tip, zkusim je, ale me nejlip dela suchy chleba, tak den stary... nebo bebe susenky, takove ty uplne obycejne... a kamosce delalo hrozne dobre teply mliko... fuj, to ja bych nemohla. a holky, jak se vam zmenily chute? ja jsem treba milovala rybicky v tomate a ted je vubec nesnesu 😢 😢 zati bych se uzrala tvaruuuzkuuu 😀 teda zatim nemam chut treba na umitku nebo tak, tak je to v mezich. a vy?
lyly, takhle me vubec nestras... ja zatim nezvracim, teda asi dvakrat nebo trikrat... naproti me bydli dr. gynekologie a rikal ze kdyz je maminkam spatne(staci pocit na zvraceni) tak se pry miminko dobre uhnizdilo a roste, takze to me utesuje kdyz je mi spatne 😀 😀 😀 😉
no u mna to tiez zacalo v 6 tyzdni a trvalo asi tak do 15-teho 😒 ble ,m"ranne nevolnosti" nonstop cely den-okrem asi tak 5 minut tesne po najedeni-potom odznova-najhorsie vecer a noci tiez neboli bohvieco teda 😖
plus k tomu obcas zvracanie-a ked nie tak "pocit " na zvracanie,desna unava a tak podobne
a nemohla som ani citit jogurty-niektore doteraz este nemozem,potom kavu ,rybicky ked som zacitila tak som v momente utekala-a najhorsia nocna mora moja bola otvorit umyvacku riadu-tak to bola tutovka ze si pojdem poobzerat wecko zas 😀
teraz sa na tom smejem,ale vtedy som si "buchala"hlavu ze som sa ja zas na to dala prehovorit!!! 😅
já naopak zvracela až ke konci těhotenství, většinou ihned po jídle ☹
Já je měla kdykoli, jenom ne ráno. 😀 Nejvíc zle mi bývalo někdy kolem čtvrté až šesté odpoledne. Kupodivu hůř mi bylo u zamlklého těhotenství (které se tvářilo jako nezamlklé, ani náznak potratu). U toho "dobrého" těhotenství mi tolik zle nebylo. Ale to jen tak mimochodem, že mě to samotnou udivuje... No a začalo to někdy ve druhým měsíci, skončilo ve čtvrtým... zhruba, přesně už si to nepamatuju. Pomáhaly mi zázvorový tablety a Renie. 🙂
ja nemela zadny a taky bylo vse ok 😉
Holky mě je zle i během dne,ale mívám uplně stavy jak při nějakym záchvatu,dokud ze sebe vše nedostanu, co mě děsí víc je to, že se mi přitom uplně zatahují svaly na břiše a i břísko, nemůže se tomu malému něco stát nějak ho to tam zmačkat? Blbá otázka, já vím,ale v tý chvíli by mě fakt zajímalo, kam se tam vejde:(Navíc mě pak ten podbřišek bolí chvilku:(jsem v 9. tt, díky moc za odpovědi
Dobrý den maminky a těhulky,
do naší Wiki knihovničky byl přidán nový článek ranní nevolnost v těhotenství https://www.modrykonik.cz/ranni-nevolnost-v-teh....
Budu moc ráda, pokud najdete chviličku a napíšete i Vy své zkušenosti s těhotenskou nevolností. Máte nějakou osvědčenou radu či trik, který by mohly zkusit i ostatní těhulky? Co právě Vám pomohlo? Vaše rady, tipy a zkušenosti jistě ocení i ostatní koníkovky, které třeba zrovna teď s těhotenskou nevolností bojují a hledají rady, jak na ni 🙂 .
Vaše příběhy můžete psát přímo pod článek do okénka " Moje zkušenosti s ...".
Mockrát Vám děkuji za Váš čas a také za to, že pomáháte Wiki knihovničku rozšiřovat a tvořit 🙂 .
Krásný den všem.
Denisa
@balisek @lisounek @dukie @iloha @sakura77 @hathor86 @lyly @kisska @saska.t @casiopeia @janulka7 ... a další 🙂 .
Existují lízátka proti nevolnosti volně prodejná v lékárnách. Nebo také vyzkoušejte vyšší přísun kyseliny listové
měla jsem nevolnosti od 5 týdne a skončily až porodem, zvracela jsem ještě před porodnicí 🙂 Těhotenství fakt děs, ale stálo to za to 🙂
Ahoj holky, já jsem úplně na začátku, v pondělí jsem byla na prvním ultrazvuku a byla vidět zatím jen bublina, ale už teď mě dost pobolívá břicho :-O hlavně, když se snažím něco dělat (třeba zametat) 😀 vím, že jsem při prvním těhu taky mívala docela křeče, ale už nevím, jestli tak brzo a tak moc 😝 mám doma tříletýho prcka, tak nevím, jak zvládnu zbytek prázdnin, když mi dělá problém být dlouho na nohách 😠 krom toho bolení jinak v pohodě, dnes teda trochu pocit na zvracení, ale nešla jsem. Měla jste to některá taky tak a pomáhalo vám na to něco? Díky 😵
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
ahoj. hathor, tak u dcery mi bolo zle cely den od zaciatku az do konca tretieho mesiaca. a teraz pri druhom mi bolo zle od druheho mesiaca a z do`piateho ale raz to bolo rano raz vecer potom len cez vikend a ked som sa nenajedla dlhsie tak to bolo najhorsie.