Ahoj, čeká mě prvotrimestrální screening a řeším, zda se objednat do Gennetu Liberec nebo do Prahy na Letnou (tam je prý dobrý dr. Hynek). Jaké máte zkušenosti s konkrétními lékaři, doporučení, budu ráda za každý podnět. díky
Byla jsem na Letné u MUDr. Kilijánové. Půlhodinový podrobný ultrazvuk, kdy mi vše ukázala, vysvětlila, vytiskla fotku.
K MUDr. Hynkovi do Gennetu na Letné jsem chodila na screeningy v r. 2011. Naprostá spokojenost, pan doktor je velmi příjemný a profesionální. 🙂
Tak jsem dneska byla opět v gennetu u pí. doktorky Kiliánové a naprostá spokojenost. Takže Gennet na Letné absolutně bez výhrad 🙂
Já byla v Liberci a též jsem byla spokojená🙂 Dr. mi vše vysvětlila, ukázala, když jsem jí řekla, že stejně asi nic neuvidím, ukázala a vysvětlila mi to znovu. Fotky jsem si nechala poslat na mail. Za 3 fotky jsem platila jako za 1🙂 Byla jsem tam na obou screeningách. Bohužel už si nepamatuji jméno doktorky☹
Tak pokud se nepletu, tak to byla Mudr. Johannová😉
díky holky, v úterý uvidím, co mi řekne mudr a objednám se
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Gennet na Letné absolutně bez výhrad. Profesionální chování, na odběr krve se téměř nečeká, na ultrazvuku perfektní jednání - paní doktorka vše vysvětlila, ukázala. Zítra tam jdu na UZ II. trimestru - tak dám vědět zda na mě byli zase tak hodní, protože jdu k jiné paní doktorce 🙂