Ahoj chci se zeptat za jak dlouho jste sli na prvni kontrolu, kde vam potvrdili tehotenstvi? Ja mela posledni ms 21. cervence a jdu 13.9. a mam pocit ze uz se nedockam 😅🙈 doufam ze bude vse v poradku 🙂
@palja moc dekuji za odpoved 🙂 ja sem prave volala k doktoru hned tyden po vynechani a myslela sem si ze tam hned pujdu no a kdyz mi rekla ten datum tak sem malem omdlela 🤣🤣🤣 hlavne sem si delala testy jeste pred terminem ms takze uz mi to prijde fakt dlouhe cekani 🙈 13.8. jsem videla prvniho ducha a od te doby sem delala test kazdy den nez nebyly carky stejne barevne 🙂
@cuplik_12 já jsem šla když jsem měla být v 8 tt, dle se je těhotenství o pár dní mladší, ale už bylo mimčo vidět a tlouklo srdíčko teď mám jít ve čtvrtek po 14 dnech na kontrolu a mám strach aby bylo všechno v pořádku už aby byl čtvrtek. U syna jsem byla na začátku 6 tt a bylo to moc brzy skoro nic nebylo vidět, ale šla jsem kvůli špinění na potvrzení těhotenství jsem měla jít až o týden později. Neboj dočkáš se držím palce ať ne všechno v pořádku.
@mishulka26 to cekani je strasny 🙄 take preji at mas ve ctvrtek jen same dobre zpravy a vse je v poradku 🙏❤️🍀
@cuplik_12 vzdy jsem byla 6+6tt ☺️Takze 7tt
Moje dr vzdy objednava az na 8tt
@cuplik_12 ja sla v 7tt.
U nás zve na 8.-9.tt, tehotenskou prukazku dává až na konci prvního trimestru, rovnou spolu s výsledky prvního screeningu.
Šla jsem hned po pozitivním testu, ale ještě nebylo nic moc vidět a pak už další týden, to bylo myslím kolem sedmého týdne cca. Následně po třech týdnech.🙂
@cuplik_12 děkuji já taky doufám 🙏 mám za sebou jedno ZT tak mám strach, aby bylo vše v pohodě.
Já sem volala jak sem měla pozitivní test a v laboratoři stoupající hcg. Jelikož sama sem nevěděla, kdy sem otěhotněla. Poslední MS sem totiž měla v dubnu a hcg v laboratoři ještě 21.5 bylo negativní. A vzala me za 14 dni, byla sem 6+1 a už bylo i srdicko 🙂
Těhotenství jsem zjistila někdy v 7tt a na první kontrolu jsem šla v 9tt,kde už byl plod krásně vidět a dostala jsem už i průkazku. Myslím, že je lepší chvíli počkat, než tam běžet hned a pak třeba znovu čekat, než půjde na utz něco vidět 😏
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@cuplik_12 14 dní po zpoždění ms, ještě nebylo vidět srdíčko, ale dr chtěla vyloučit mimodelozni. Hodně doktorů objednává až později právě kvůli srdeční akci.
Neboj dočkáš se. Zato teď bývají kontroly po 4-6tydnech což mi přijde teprve nekonečné 🙂🤦♀️