Ahoj,
Jsem v 25tt, a doktorka mi oznámila že na další poradně dostanu injekci kvůli protilátkám.
To jsem tak nějak pochopila co a jak...
Co už ale ne,je jaký vliv to může mít na malou.Nejspíš je po tatínkovi +,doktorka mi řekla že u prvního to až tak nevadí,ale to mě moc neuklidnilo.
Ráda bych slyšela osobní zkušenosti maminek co už maj pozitivní prvňátko doma.Jak zbytek těhotenství probíhal,případně pokud se vyskytly komplikace,tak jak moc vážné.
Děkuji 🙂
Vse ok, ja rh - tri deti po tatkovi rh + 😉
Pokud bude dite pozitivni, dostanes dalsi Igamad. U ditete u nas vse ok. Jen me ten Igamad moc nesedi. Jinak pak se doporucuje si nechat nabrat protilatky po porodu s nejakym odstupem, jeste sem to neudelala a ani nevim, co by se tim vyresilo
@alboo tak jsem ráda že vše ok,no mě bylo řečeno že u druhého pokud u tebe ty protilátky budou aktivní to může být velké riziko už od začátku, že to tělo by se toho plodu mohlo snažit zbavit,nicméně my máme v plánu pouze jedno... Ale člověk nikdy neví... Jinak já za celé těhotenství taky právě nijak výrazné potíže nezaznamenala,proto mě to tolik udivilo když s tím na mě dneska vybafly,protože já mám po mamce - ku a můj otec byl taky + a tak jsem si říkala,že asi malé bude taky - když to doposud neřešily...
Holky já jsem taky rh-, manžel je rh+, v těhotenství mi jen kontrolovali protilátky, nic jsem nedostala, malej se narodil s rh- po mě, takže jsem nic nedostala ani po porodu. Teď čekám druhé, jsem ve 29 týdnu a zatím také jen odběry a kontrola stavu protilátek, tak uvidíme
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Všechno v pohodě. Po porodu dostaneš další injekci. Všechny moje děti jsou RH+ po tátovi